aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Soulless said: Amacim , baskalarinin degerlerine gelisiguzel laf edenlerin kendikine geldimi kudurup saga sola saldirmasindaki ikiyuzlulugu vurgulamak nacizane. B)- Öyle olmuyo yalnız. Kimse başkalarının değerlerine laf eden değerlerini savun, yaptıklarının yanlış olduğunu söyle. Sen bunu yaparak değerlere hakaret etmenin yanlış olmadığını kabul etmiş oluyorsun. Ama ben etmiyorum. Güya aydın, kültürlü gençleriz şurda. Bu mudur yani? Cahil değilmiş gibi davranmayan birisi söylese öfkelenmem de... Birçok kişi de saçma sapan esprilerle arkasını getirmiş, Allah ıslah etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 aktiftablet said: Soulless said: Amacim , baskalarinin degerlerine gelisiguzel laf edenlerin kendikine geldimi kudurup saga sola saldirmasindaki ikiyuzlulugu vurgulamak nacizane. B)- Öyle olmuyo yalnız. Kimse başkalarının değerlerine laf eden değerlerini savun, yaptıklarının yanlış olduğunu söyle. Sen bunu yaparak değerlere hakaret etmenin yanlış olmadığını kabul etmiş oluyorsun. Ama ben etmiyorum. Güya aydın, kültürlü gençleriz şurda. Bu mudur yani? Cahil değilmiş gibi davranmayan birisi söylese öfkelenmem de... Birçok kişi de saçma sapan esprilerle arkasını getirmiş, Allah ıslah etsin. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Werewolf said: Cons said: peki o eski bayramlar? onları hangimiz unutabilirki? Başıma bir iş gelmeyecekse, seni sevmiyorum itoğluit. başına bişey gelecek sıpa. hemde ağız tarafına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 benim babam herkesi döver fdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar