Wayne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 conviction da bi ara alliance baya iyiydi sora noldu bilmiorum cok kişi migrate etti falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 @Fly; misery derim ben daha büyük diye hatırlıyorum. Ama cyclone da en çetin bg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hatta misery de başka bir sunucu da ally bile açacaktık sırf bu yüzden, fly : ben tarren mill de oynuyorum uzun zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hm karıştırdım o zaman, prd latency olarak peki misery'dekilerden hangisini önerirsiniz ? frostmane'de horde um zaten ondan açamam da, orası mesela genelde 400 500 ms, ardından gidip auchindoun'a bakıyorum 90 200 arası hep mesela. önceden test ettikleriniz varsa onlara bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Boulderfist de güzeldir, latency bakımından ayrıca piyasası da iyi. Gerçi ben orada horde'dum ama ally tarafı da iyiydi orada bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 DadashNik0F said: aman hani aklınızdan falan geçerse sakın ama sakın cyclone alliance tarafına gelmeyin. tabi mazoşistseniz başka. evet abi feci ya.. Ben Ahn'qiraj dan geçirdim orda her oynadığımı kazanıyodum nerdeyse .. Pvp'den soğuttu şerefsizler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 up. misery'de ally oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Ben misery'de horde oynadım, Ally'ler üzüyordu, world pvp'de de Forte, Fight Club, No Remorse vs. vardı zaten BF'deydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 miseryde horde olmak cidden sinir bozucu. mount değiştirmek için 1er 1er mark almaktansa malesef o igrenc devekusuna biniyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ally misery'de oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bu arada ben misery de iyi kastım ya mark dır honordır fln ki az da oynuyorum.. valla çok az oynuyorum ben mi ballıyım? horde oynatıyorum frostmane de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ballı degil de ally olmayasın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 misery evet horde icin kotudur ama cok da kotu değildir. eots mesela imkansızdır, zor değil imkansız. hem cok sıra var, hem de girdiginizde eksik baslar ve %99 kaybedersiniz. AV'lerde sanslar 50-50. O yuzden AV'ye girerken of yine kaybedicez gibi bir dusuncem olmuyor, ilk oyunu kaybettiysek ikinciyi alıyoruz yani. üstünlük saglayan yok. AB cok kotu. Eots kadar rezil değil ama kazanmak bazen cok zor oluyor. yine de hic kazanamadıgımız bir bg değil yani, mark toplanıyor. WSG'de ise bariz horde ustunlugu var. ya da ben oyle denk geliyorum. benim girdigim oyunda genelde biz kazanıyoruz. misery'ye gecmeden once en nefret ettigim bg idi, artık en sevdigim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 vindication da genelde yenilior horde, allylar hakim gibi orda 15 e 7 falanbasliyor bgler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ona göre char acıp migrate yapacak sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 vindication da sadece horde kötü değil sıralarda kötü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Vindication grubundayım horde olaraktan.Hakkaten sıralar gelmek bilmiyor.Horde da %80 kaybediyor.Horde için sıraların çabuk geldiği başa baş giden ya da horde un üstün olduğu tavsiye edebileceğiniz bir battlegroup var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 gözlerim yaşardi miseryde horde fırtına gibi wsgde bayrak kaptırmıyor, avda oyun kaybetmiyor. noldu bugun bu hordeye? hayatimda ilk kez bir bgye sayıca fazla başladım çok gaz oldu horde için su tabard / comp. olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 burning legionda bi aralar öyleydi ama simdi bakıorum baya kazanıoz wsg de eots ta falan gelişme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 syd said: gözlerim yaşardi miseryde horde fırtına gibi wsgde bayrak kaptırmıyor, avda oyun kaybetmiyor. noldu bugun bu hordeye? hayatimda ilk kez bir bgye sayıca fazla başladım çok gaz oldu horde için su tabard / comp. olayıan itibariyle ilgilenenler tabardı compu aldıgı ıcın horde gene batmaya kaldığı yerden devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 çok özür dilerim ama Dunemaul hordeunun allah belasını versin. allylar iyi değiller ama bi battlegrouptaki hordelar bu kadar mı pvp özürlü olur? %5 fln winle oynuyoruz heralde, çok çok nadir kazanıyoruz. ben feral druid halimle damage ve healda birinci olmamalıyım. s3 ve s4 playerlar arenadan çıkıp bglere yardım etmeli. sonuçta bende de s3 ve s4 var ama honorla alnınan parçalar için bildiğin acı çektiriyor ve tek başına bg kazanılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 en güzel pvp her 4 dakikada bir " w " tuşuna basılan pvp dir... edit: noktalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben krono tuttum.5dk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar