Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Başkanımız Aziz Yıldırım İstanbul Erkek Lisesi`nde katıldığı bir panelde Arthur Zico ile anlaşamadıklarını açıkladı. Zico ile yollarını ayıran Fenerbahçemizde Başkan Aziz Yıldırım taraftarların sabırsızlıkla beklediği müjdeyi verdi!.. Başkan Yıldırım İstanbul Erkek Lisesi`ndeki panelde öğrencilerin soruları üzerine "Yeni hocamız ve yeni golcümüz haftaya İstanbul`a gelerek imza atacaklar" dedi. "Zico ile görüştük ama anlaşamadık" diyen Yıldırım Kezman`ın ise takımda kalacağını ifade etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kezmanın kalmasını bekliyordum zaten. başkanın kezmana ayrı bir sempatisi var bir çok taraftarın olduğu gibi...ancak kezmanın kalması gitmesini isteyenlerde bir soğuk duş etkisi yaratacaktır. taraftar arasında gene kezman - semih tartışması başlayabilir bakalım ne olacak yeni hoca yeni transferi merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yabancı forvet 27 hazıranda gelecekmiş, haftaya değil :) zico keşke gonderılmeseydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 zico'nun gitmesi bence iyi oldu yani bu saatten sonra artık zor... karşılıklı çok restleşme oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kadro kaliteli, zico cok temkinliydi. şöyle açık futbol oynatıcak bi adam gelse guzel guzel. ofansif yonu yuksek bir takım fenerbahce, baya etkili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ya anlamıyorum şu Kezman'in neyine sempati besleniyor ya? Adama geldiği günden beri gıcık kapıyorum,şu Fener'in başına bela resmen ama hala takımda. Ha derseniz gerçek bir profesyonel,ama onu yollayıp daha iyi ve genç bir forvet alınabilir Fener'e,yok neyse devam onla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Son hafta galatasaraya yenilip şampiyonluğu gümüş tepside galatasaraya vermeseydi hiçkimse gönderilcek diye haber bile yapmazdı. Ha bana göre yine de gitmemeliydi, tarihindeki en büyük avrupa macerasını yaşatmış adam fenerbahçeye, bir şampiyon olamadı diye herife kıydılar. Capello ya da mourinho gelmedikçe bu senekinden daha fazlası olmaz bence yeni gelicek bir teknik direktörle. Bir de kezmana sempatisi olan fenerbahçe taraftarı da mı var? Oha. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 DarKRideR said: Ya anlamıyorum şu Kezman'in neyine sempati besleniyor ya? ... Onların hepsi GS'li. Biz kezmana sempati felan beslemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kezman2ı tabi ki de seviyorum. fb taraftarı olarak mücadelesinen ve oyunundan hırsından memnunuz.taraftar forumlarında da bi kaç cıkıntıdan baska kezmana saydıran yok. 100 kişi sevmiyorsa 500 kişi seviyor. gelecek sezon kalmasına da sevindim şahsen. zico'dan daha iyi bi hoca geleceginden de süphem yok. yabancı forvetle anlasmısız kim acaba cok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 istikrar diyen Aziz Yıldırıma buradan kocaman bir LOL yolluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 son 5 senede 3 sampiyonluk 2 2. lik yeter istikrar acısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kim bu golcü yahu X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yazık oldu zicoya.. çok yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 istikrar konusunda antu'da forumlarda güzel bir yazı yazılmıştı bulamadım c/p yapamıyorum ancak aklımda kalan kısacaca şöyle diyordu arkadaş "ne çabuk unuttunuz avrupa maçları sonrası kahrolduğumuz bursa ve ibb maçlarını" bence de haklı yeni gelecek td çok yüksek ihtimalle 2 forvetli sistem oynatacak biri olacaktır. bu yüzden kezman kaldı yani kezman+yeni transfer forvet hattımız olacak.şimdi kezman bitirici adam olacaksa uzun boylu kafa toplarına hakim biri alınmıştır diye düşünüyorum.yeni td'miz ise löw olabilir. inşallah löw olur hatta. "I löw you":)löw yerine le guen de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 i löw you hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Kezmanı seven yalnızca bir fenerbahçeli tanıyorum digerleri her adını duydugunda anasına sövüyor adamın. Ziconun gitmesini istemiyordum ama madem gönderildi büyük bir ismin alınması lazım. Golcü de inşallah Kanoute ya da Luis Fabiano olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 teknik direktör ve golcü belli olmuş, imzaya gelecekmiş. avrupa şampiyonasında şu anda bulunmayan birileri demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 A.Yıldırım baya soğudu zaten avrupadan yine bi güney amerikalı isim bekliyorum ben şahsen forvet olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 İçimden bir ses saçma sapan bir forvet getireceklerini söylüyor. Adı sanı duyulmamış. Zaten avrupa şampiyonasında da yoksa, kesin. ufff yine hüsran bu sene yine sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben seviyorum kezman ı. kolay goller kaçıramayıp mükemmel goller atan bi adam o. edu yu da seviyorum. sakar defans. müjdat ı da sevmiştim zamanında, schumacher gol yememe rekoru kırarken kendi kalesine gol attıktan sonra gülen adamdı. tuncay ı da sevdim, 4-2 yken sus yaptı tribünlere. makine gibi oynayan adamları sevmiyorum ben, futbolcu dediğin biraz duygusal olacak; sahada yeri gelecek ağlayacak, yeri gelecek sinirlenip rakibe tükürecek, yeri gelecek mehmet topuz gibi sakat adamı görünce gole giderken topu taca atacak. insanlar oynasın istiyorum takımımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kezman'ı bende severim. ve adamın çift forvetli bi sistemde oynamasını çok istiyorum artık bu sene. madem zico gitti yeni gelen td bu konuda bişeyler yapar umarım. zico'nun gitmesine çok üzüldüm o apayrı bi konu. ben aziz yıldırım'ın açıklamalarından euro 2008'de bulunmayan birisiyle anlaştığımızı anladım. scolari yıllık 6 milyon euro istedi diye haberler vardı zaten. aynı zamanda chelsea'nin ilgilendiği söyleniyor, ingiltere'de çıkan haberlere göre chelsea zico flörtü varmış ek olarak :) euro 2008'de olmayan ve adı çıkan isimlere bakarsak. laudrup, luxemburgo ve koeman gibi isimler ön plana çıkıyor. luxemburgo istemem o kadar brezilyalı olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 koeman gelir insallah yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Galiba yönetim bu brezilya tekelini de dağıtmak istiyor. Zico için çok çaba harcamamalarının nedeni de oymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 forveti guiza diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar