Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zico kesin yok!


Alcadras

Öne çıkan mesajlar

Başkanımız Aziz Yıldırım İstanbul Erkek Lisesi`nde katıldığı bir panelde Arthur Zico ile anlaşamadıklarını açıkladı. Zico ile yollarını ayıran Fenerbahçemizde Başkan Aziz Yıldırım taraftarların sabırsızlıkla beklediği müjdeyi verdi!.. Başkan Yıldırım İstanbul Erkek Lisesi`ndeki panelde öğrencilerin soruları üzerine "Yeni hocamız ve yeni golcümüz haftaya İstanbul`a gelerek imza atacaklar" dedi. "Zico ile görüştük ama anlaşamadık" diyen Yıldırım Kezman`ın ise takımda kalacağını ifade etti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kezmanın kalmasını bekliyordum zaten. başkanın kezmana ayrı bir sempatisi var bir çok taraftarın olduğu gibi...ancak kezmanın kalması gitmesini isteyenlerde bir soğuk duş etkisi yaratacaktır. taraftar arasında gene kezman - semih tartışması başlayabilir bakalım ne olacak yeni hoca yeni transferi merakla bekliyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son hafta galatasaraya yenilip şampiyonluğu gümüş tepside galatasaraya vermeseydi hiçkimse gönderilcek diye haber bile yapmazdı. Ha bana göre yine de gitmemeliydi, tarihindeki en büyük avrupa macerasını yaşatmış adam fenerbahçeye, bir şampiyon olamadı diye herife kıydılar. Capello ya da mourinho gelmedikçe bu senekinden daha fazlası olmaz bence yeni gelicek bir teknik direktörle.

Bir de kezmana sempatisi olan fenerbahçe taraftarı da mı var? Oha. :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kezman2ı tabi ki de seviyorum. fb taraftarı olarak mücadelesinen ve oyunundan hırsından memnunuz.taraftar forumlarında da bi kaç cıkıntıdan baska kezmana saydıran yok.
100 kişi sevmiyorsa 500 kişi seviyor.
gelecek sezon kalmasına da sevindim şahsen.

zico'dan daha iyi bi hoca geleceginden de süphem yok.
yabancı forvetle anlasmısız kim acaba cok merak ettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

istikrar konusunda antu'da forumlarda güzel bir yazı yazılmıştı bulamadım c/p yapamıyorum ancak aklımda kalan kısacaca şöyle diyordu arkadaş
"ne çabuk unuttunuz avrupa maçları sonrası kahrolduğumuz bursa ve ibb maçlarını" bence de haklı yeni gelecek td çok yüksek ihtimalle 2 forvetli sistem oynatacak biri olacaktır. bu yüzden kezman kaldı yani kezman+yeni transfer forvet hattımız olacak.şimdi kezman bitirici adam olacaksa uzun boylu kafa toplarına hakim biri alınmıştır diye düşünüyorum.yeni td'miz ise löw olabilir. inşallah löw olur hatta. "I löw you":)löw yerine le guen de olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben seviyorum kezman ı. kolay goller kaçıramayıp mükemmel goller atan bi adam o. edu yu da seviyorum. sakar defans. müjdat ı da sevmiştim zamanında, schumacher gol yememe rekoru kırarken kendi kalesine gol attıktan sonra gülen adamdı. tuncay ı da sevdim, 4-2 yken sus yaptı tribünlere.

makine gibi oynayan adamları sevmiyorum ben, futbolcu dediğin biraz duygusal olacak; sahada yeri gelecek ağlayacak, yeri gelecek sinirlenip rakibe tükürecek, yeri gelecek mehmet topuz gibi sakat adamı görünce gole giderken topu taca atacak. insanlar oynasın istiyorum takımımda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kezman'ı bende severim. ve adamın çift forvetli bi sistemde oynamasını çok istiyorum artık bu sene. madem zico gitti yeni gelen td bu konuda bişeyler yapar umarım. zico'nun gitmesine çok üzüldüm o apayrı bi konu. ben aziz yıldırım'ın açıklamalarından euro 2008'de bulunmayan birisiyle anlaştığımızı anladım. scolari yıllık 6 milyon euro istedi diye haberler vardı zaten. aynı zamanda chelsea'nin ilgilendiği söyleniyor, ingiltere'de çıkan haberlere göre chelsea zico flörtü varmış ek olarak :)

euro 2008'de olmayan ve adı çıkan isimlere bakarsak. laudrup, luxemburgo ve koeman gibi isimler ön plana çıkıyor. luxemburgo istemem o kadar brezilyalı olmasına rağmen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...