silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 İşler okul vs uymadıgından dolayı biletimi satıyorum ilgilenen arkadaslar [email protected] adresınden ulassınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ankaradayım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bilet saha içi (85ytl) mal gibi ayrı ayrı yazdım kusura bakmayın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bunu pazar alalnına açsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mal gibi yazmışsın harbi. Pazar alanına konu açıp metallica konser başlığına bir post atsaymışsın keşke. Misal ben öyle yaptım. Ama bu başlıktan da yararlanırım hani :D Aynı bileti 70'e satıyorum: http://forum.paticik.com/read.php?27,3301786 sori silverhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben mallık etmısımde bununkıne anlam verılmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 "bununki" nedir ya?! En sinir olduğum şeydir aynı yerde bulunan bir kişiye bu şu diye hitap etmek. Ayrıca satışını bu bölümde normal bir şekilde ilan etsen hiç baltalamazdım, müzik bölümüne paldır üstü konu açınca atladım gayet, gene olsun gene atlarım. Her şeyin adabı var. edit: Misal şurdaki arkadaşa bak http://forum.paticik.com/read.php?27,3309369 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Dogru duzgun laf ıstıyosan ona gore hareket et sende..Yanlıs yerde baslık actım dıye baltalayıpta kendını haklı duruma cıkarma hadi işine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 silverhoof said: ben mallık etmısımde bununkıne anlam verılmez asdasd.doğru söze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bende 50 ytl ye veriyorum niha maksat baltalamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 O değil de bu konuyu burda bu şekilde görsem ben de sazan gibi atlardım yaptığımı kınamak üzere, velasıl aynı konu müzik bölümünde "isteyen varmı?!?!!?!?" şeklinde + 3 mesaj art arda hoş gözükmüyodu. Daldım ve de baltaladım çünkü oldum olası gıcık olurum öyle yersiz konu açanlara. Öte yandan beni kınayan arkadaşlara teşekkür ediyorum, satışın önünü açıyolar. Hergün uplansın bu topic böyle nolur ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Her gıcık oldugunu baltalama dikkat et yanarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Tehdit mi ediyosun? Baltaladım, hadi yak o zaman. Bu mevzu için demediysen de öğüt verme triplerine hiç girme, yanarsın sdf Bi kere şehirler farklı, alacak adam kargodan almaz zaten. Öte yandan senin sattığın bileti biletix de aynı fiyata satıyor, baştan mantıksızsın ama söylemek istemedim hani.(bi balta da biletixten:/) İstersen uzatmayalım, özür dilerim satışını baltaladığım için. Hayırlı işler >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ya para kazanmak ıcın satmıyoruz zaten..gidemediğim için eger isteyen varsa benden alsın dıyorum..n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ben 40'a aldım ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 iyi hll olsun da nıye yanı buraya yazarsınız saka mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 arkadaş da 35'e aldı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 üstüne para aldım ben.kamyonla goturcekler hatta.yoldan topluyolar o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 abartmayın lütfen. konu benim bölümümde akıllı olun uyarmam asjdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 70 verene verecem hadi gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 gay alert :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sakacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 antipatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar