Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Fantezileriniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
voic3, 13 February 2004 12:58 tarihinde demiş ki:
İlk kız arkadaşımla şöyle tanışmıştık:

Biz bi 6-7 kişi savaşıyouz kar toplarıyla böyle kafama 2 tane yedim o sinirle bakmadan bütün gücümle fırlattım yoldan kız geçiyormuş ŞLAP kafaya geldi gittik özür diledik tanıştık falan :)

hemen kar oynamaya çıkıyorum :D (saplar kurulu üyesiyim) :P[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ
GIZEMLI FORUM
*Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi...
Mesaj tarihi:
pencerelere kar topu atmak daha sonra sinirli ev halkının karda kovalaması düşe kalka kaçmak karda amerikan futbolu oynamak tepsilerle kaymak hepsi yapıla bilen şeyler zaten pek fantezi sayılmaz ama zevkli[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
bizim burda teraslı bi bina var .. bn de geçen sene hoşlandıım çocuun kafasına atmıştım bütün tepedeki karları (gerçi tanışmıştık daa önce ama olsun:)) neyse bişey demedi allahtan[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
Sevgilinizle karlarda yuvarlanmak çok güzel olurdu diyorum. (Klasik oldu ama)

Ben kendimi kara gömdürtmeyi severim. Uzanıyorsunuz. Kafa dışında her yeri arkadaşlar karla kaplıyor. Canlı kardanadam oluveriyorsunuz. Tavsiye ederim :-)
Mesaj tarihi:
said:
Mino, 13 February 2004 13:27 tarihinde demiş ki:
Ben kendimi kara gömdürtmeyi severim. Uzanıyorsunuz. Kafa dışında her yeri arkadaşlar karla kaplıyor. Canlı kardanadam oluveriyorsunuz. Tavsiye ederim :-)

vay be demek isteyerek yaptırıyosun
biz zor kullanarak yapıyoruz onu :P
Mesaj tarihi:
100 kişiyle Kartopu savaşı fena olmazdı ( tabi herles tek :) )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 13 February 2004 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
EagleEye, 13 February 2004 14:25 tarihinde demiş ki:
said:
Mino, 13 February 2004 13:27 tarihinde demiş ki:

vay be demek isteyerek yaptırıyosun
biz zor kullanarak yapıyoruz onu :P

Adam hareket ederse nasıl kardanadam yapacaksınız... :) Hani maksat yere yapıştırmaksa biz de karlı güreş yapıyoruz... :D
Mesaj tarihi:
orta çağda ağır zırhlar içinde karda düelloyu hayal etmişimdir hep...Kanın rengi en güzel karın üzerinde çıkıyor cünki...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
ben genelde okula giderken bi ufak,alçak ama bol dallı ağaç var onun üstüne fazladan yavaşça kar eklerim üstü kar dolu tabe ağacın dibine saklanırım biri geçtimi sallarım ağacı bütün kar tepeye[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ay demin bahçede kar yığınına gömdüm kendimi 5 dk sora dondum ve bi kalktım sırılsıklam anam eve almadı:([signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
Hıc kar gormedım ılk once gormek ısterdım:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye guvenme cunku beyaz gulun golgesı bıle sıyahtır
Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden bır gun mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!
Mesaj tarihi:
Antalya[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye guvenme cunku beyaz gulun golgesı bıle sıyahtır
Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden bır gun mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!
  • Yeni Oluştur...