White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Kar yaayo yerde deli gibim kar var ne yapmak isterdiniz? Ben çıplak bi şekilde koşup koşup kara atlamak isterdim (ama üşümiycem aynı zamanda)[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bayır bir mahalle arasında snowboard tabe öğrenince :lol:
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 öğrenmeden daha güzel oluyo hele uludağda :D vicuuv vicuuv durmadan acemiler geçiyo kafanın dibinden :D ölümün kokusunu alıyosun :P[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi...
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hayatında kar görmemiş akdenizli arkadaşları kara gömmek :P
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Zauhuh :D Bizim bi arkadaşın fanteziside tüm çatılardaki karların insanların kafasına düşmesi ve bi felaket yaşanması.. diyoki 1000 kişi ölsün diyo :D zuhu[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi...
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: voic3, 13 February 2004 12:58 tarihinde demiş ki: İlk kız arkadaşımla şöyle tanışmıştık: Biz bi 6-7 kişi savaşıyouz kar toplarıyla böyle kafama 2 tane yedim o sinirle bakmadan bütün gücümle fırlattım yoldan kız geçiyormuş ŞLAP kafaya geldi gittik özür diledik tanıştık falan :) hemen kar oynamaya çıkıyorum :D (saplar kurulu üyesiyim) :P[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi...
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 kar yemek istiyorum sadf[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 pencerelere kar topu atmak daha sonra sinirli ev halkının karda kovalaması düşe kalka kaçmak karda amerikan futbolu oynamak tepsilerle kaymak hepsi yapıla bilen şeyler zaten pek fantezi sayılmaz ama zevkli[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bizim burda teraslı bi bina var .. bn de geçen sene hoşlandıım çocuun kafasına atmıştım bütün tepedeki karları (gerçi tanışmıştık daa önce ama olsun:)) neyse bişey demedi allahtan[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Sevgilinizle karlarda yuvarlanmak çok güzel olurdu diyorum. (Klasik oldu ama) Ben kendimi kara gömdürtmeyi severim. Uzanıyorsunuz. Kafa dışında her yeri arkadaşlar karla kaplıyor. Canlı kardanadam oluveriyorsunuz. Tavsiye ederim :-)
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bizim arkadaş garaj girişinde deniz yataağı ile kayıyo :D[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi...
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Mino, 13 February 2004 13:27 tarihinde demiş ki: Ben kendimi kara gömdürtmeyi severim. Uzanıyorsunuz. Kafa dışında her yeri arkadaşlar karla kaplıyor. Canlı kardanadam oluveriyorsunuz. Tavsiye ederim :-) vay be demek isteyerek yaptırıyosun biz zor kullanarak yapıyoruz onu :P
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 100 kişiyle Kartopu savaşı fena olmazdı ( tabi herles tek :) )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 13 February 2004 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: EagleEye, 13 February 2004 14:25 tarihinde demiş ki: said: Mino, 13 February 2004 13:27 tarihinde demiş ki: Ben kendimi kara gömdürtmeyi severim. Uzanıyorsunuz. Kafa dışında her yeri arkadaşlar karla kaplıyor. Canlı kardanadam oluveriyorsunuz. Tavsiye ederim :-) vay be demek isteyerek yaptırıyosun biz zor kullanarak yapıyoruz onu :P Adam hareket ederse nasıl kardanadam yapacaksınız... :) Hani maksat yere yapıştırmaksa biz de karlı güreş yapıyoruz... :D
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 orta çağda ağır zırhlar içinde karda düelloyu hayal etmişimdir hep...Kanın rengi en güzel karın üzerinde çıkıyor cünki...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ben genelde okula giderken bi ufak,alçak ama bol dallı ağaç var onun üstüne fazladan yavaşça kar eklerim üstü kar dolu tabe ağacın dibine saklanırım biri geçtimi sallarım ağacı bütün kar tepeye[signature][hline]
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ay demin bahçede kar yığınına gömdüm kendimi 5 dk sora dondum ve bi kalktım sırılsıklam anam eve almadı:([signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 kardan kadın yapıp üstüne atlamak en büyük kar fantezimdir :)[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 :-) kardnkadın :) deişik fantazi[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 FRPMaster sana acilen iki doz diazem yazıyorum.. bide şap...[signature][hline]-End of Transmission-
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Hıc kar gormedım ılk once gormek ısterdım:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye guvenme cunku beyaz gulun golgesı bıle sıyahtır Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden bır gun mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 a a corrupt sen nerde yaşıon kardeş?[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Antalya[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye guvenme cunku beyaz gulun golgesı bıle sıyahtır Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden bır gun mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!
XanThie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bu kategoride fantezim bulunmuyor...[signature][hline]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hmm karın tadını çıkarmak için tatil lazım :) sınırsız olmalı yani...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Öne çıkan mesajlar