Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 http://img388.imageshack.us/img388/6933/enlgrepenslolwatxt7.jpg canım sıkılınca spam klasörüne girdim de mailimin, komik geldi ya da ben ota boka gülüyorum (sen ota boka gülüyosun diyecek olanlara kalbim kırık :< ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 . nokta lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yaşasın spamlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 demekkı bı bıldıklerı varda mail atıyorlar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ilkokul esprileri zihnime hücum etti şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Masakari said: demekkı bı bıldıklerı varda mail atıyorlar sana (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Saeros said: ilkokul esprileri zihnime hücum etti şu an baca olmayan yerden duman çıkmaz...dişi köpek kuyruk sallamasa erkek köpek peşine takılmaz...bok at izi kalsın...ateşle barut yan yana durmaz..halamın bıyığı olsa amcamın sütyeni olurdu...armut veren ağaca ayılar yasla(nı)r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bence gayet iyi espiriler ilkokul düzeyinden yüksek ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hah tam da o gelmişti benim aklıma bulsam ordan da yazacaktım bi kaç tane rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar