massosoit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Vaybe kaç yıl geçti ama unutamadım bu oyunu niyeyse,oblivion ı da oydadım ama sarmadı evt grafikler hoştu gerçekten ama sanırım hikayeden tad alamadım,en çok da görevin yerini gösteren pusula oyunun bütün havasının içine edip tamamen arcade e çevirmişti oyunu.çoğu zaman görevi bile anlamaya çalışmıyordum.morrowindeyse verilen tariflere göre,araştırıpta yaptımız görevlerden sonrada belkide bayık gelmişti.tabi bunun sayesinde hikayeyle daha içli dışlı oluyordun bugün içinde bloodmoon ve tribunal da olan dvd sürümünü aldım. Yine assassin olarak ortalıklarda dolanabilicem. Yannız bu oyuna bi kaç yenilik getiren ad-onlar vardı. mesela benim en çok hoşuma giden çok güzel döşenmiş bir ev ve içerisinde özel koleksiyonlarını salayabilicen dolaplarda,zırh mankenlerine kadar herşey var. Nerden bulabilirim acaba bu add-on u ???!!!
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Morrowind mods diye arat. Tes-source'da harika modlar vardır.
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bende geçen sırf Fate Stay Night skin modları için yükledim. Açıkcası başka bir sebep de göremiyorum
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Oha beee, müziğini bile özlemişim. niyeyse, duyunca yüzümde bi tebessüm oluştu....
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Benim ekran kartindan cikmisti orj. morrowind =p
Öne çıkan mesajlar