Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben en son 2004 össye girmiştim yani eski sistem, şimdi mat1 mat2 falan var. fm mezununa bu bölümlerden gelen soru puan katsayıları nedir acaba? biliyorum ösym sitesinde veya kitapçıkta vardır bunlar fakat şu an bunlara ulaşma şansım yok. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Türkçe Sosyal–1 Mat–1 Fen–1 Mat–2 Fen–2 0,811 0,577 1,201 1,023 1,335 1,097 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 sağol deacon, türkçe 2 ve sosyal 2 direkt 0 puan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 mf öğrencisi yazmışsın o yüzden say-2 için geçerli katsayıları yazdım. eğer ea-2 tercihi yapcaksan fen-2 hiç puan vermez ed-sos testi puan verir. yani hangi bölümde olduğun değil hangi testleri cevaplandırdığın önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 EA lara sosyal2 puan vermiyor bildiğim. Mat2 ve tür2 veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Türkçe-2 dediğin testin adı edebiyat-sosyal testi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 nası ya edebiyatla sosyal diye 2 bölüm yok mu alan derslerinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Edebiyat-Sosyal bir bölüm, Sosyal-2 ise başka bir bölüm. Ed-Sos'ta edebiyatın yanında coğrafya psikoloji falan soruyorlar o yüzden sosyal da var adında. Sos2'de ise mantık soruları falan var tarih falan da var sanırım sos2 çözmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Hadi ya. Çok kötü hissettim kendimi niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 boşver. üzülmemelisin. ulen verilen cevap anahtarlarına da mı bakmadın hiÇ? jdhfsg ed-sos ve sos2 yazar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 aga amma şey değişmiş be, her gün bişi öğreniyorum. ayrıca biz tarih yapardık. dghsdjkgh. evet mfyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Biz de yapıyoruz tarih 1. bölümde =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hee geçen ilk defa bi yapiyim dedim. 20 net yapmışım dgfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 20. Aşağıda verilen iklim tiplerinden hangisi yerleşilebilen tüm kıtalarda görülür? A)Akdeniz iklimi B)Ekvatoral iklim C)Tundra iklimi D)Savan iklimi E)Okyanus iklimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 öss'de böyle soru çıkmaz diyip çıkarım işin içinden her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 valla umresque(yazamadım ve arkasına ek getirmek istemiyorum zira yazamadığım gibi okuyamıyorum da) mesajından sonra baktım da soru finalin denemesinden. gerçekten varmış öyle bir bölüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 heeeeeeeeeee var evet ldjkfşlsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 olm sizde elemişler lan işte bariz... Baksana suna, 60+60 = 120 soru geliyor sayısaldan bize gelirdi 90. 30 soru geliyor türkçe'den bize gelirdi 45 Sosyal I dediğin zımbırtıda 30 soruymuş. bize gelirdi 45. yani bizim sözel alanlarda da başarılı olmamız beklenirdi, sen 120 + 30 çaktın mı başarılısın işte. Alan dersini de yapamazsan yazık sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Keske hiç biri olmasaymıs. :( Baluu doru dionda o zamanlarda sorular yorumdu. Şimdikilerde ezberci sistem muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 e dir o da 1. bölümdemi sormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 baluu 2. bölümde türev, integral, trigonometri, mekanik, elektrik, atom teorileri, rölativiste gibi konular çözdüğümüzden beynimiz çok yorulmakta. bu yüzden sanırım azalttılar sosyal sorularını felen =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 2. bölüm ezber bizde ya. çok çalışmak lazım daha dogrusu dfgdfh keşke sadece fen ve türkçe sorsalar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bizden önceki sistem negzel ya sırf mat1 var şimdiye göre biz uraşıyoruz burda yok edebiyattı bilmemneydi gerçi şikayetçi değilim gayet beleş fen2ye göre ama olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 he he. Tabi konular da farklılık göstermiş. : ) Ama çok iyi hatırlıyorum Lise-3 de. Trigonometri sınavında. Hoca'nın dağıttığı kağıtta 2 tane soru vardı. 1 . Cos 9 = ? 2. Sin 18 = ? eıhueh.. kimse çözememişti : ) edit : halen bu soruların çözümünü bilmiyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar