Zheld Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Selam. Artık buramıza kadar geldi, çareyi derdi açmakta bulduk. 20'ye merdiven dayadığımız halde hala bakiriz. Başta normal olarak karşıladığımız halde çevremizde bizden başka cinsellik yaşamamış kimse kalmadığını farkettiğimiz zaman telaşa kapıldık. Sorunun neremizde olduğunu anlayamıyoruz; Yardıma ve tavsiyeye ihtiyacımız var, ailelerimiz gay olduğumuzu düşünmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 20 yaşına geldim, bir senedir üniversite okuyorum, hala bakiriz, kafamızda haliyle karışık. Henüz hiçbir vajina görmemiş olmamın eksikliğini bu vücutta tamamiyle hissediyorum. Oysa cinsel kuvvetimde bir sorun yok. Geçici çözümler de bulmaya çalıştık; Ama an itibariyle gerçekten bir hatuna ihtiyacımız var. Biz nasıl mala vurabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 omg. kişisel bölümü tamam da çok kişisel be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ben de 18 yaşındayım henüz, ama benim de çevremde bakir yok. Nasıl mala vurabiliriz, yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ilk sayfada postum olsun da üzülmeyim sonraları, selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Dershanelerde bile kızlar gülüp geçiyor, öss bahane, osbir şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oha ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 keraneye gidin, ne diyim ahahaehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Lütfen gülmeyin. Size ruhumuzu açıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 alican gülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Profesyonel yardım alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ortalık kaynıyor artık bakirleri arkadaş ortamında tutmuyorlar vermiyen dışlanıyor nası kaldınız böyle tıptamı okuyorsunuz siz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 burtonesk said: oha ahah. inanılmaz katıldım sana şu anda nian sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Böyle olacağını bilseydik açmazdık, çok çaresiziz. Bu konuda engin tecrübeye sahip Xunn abimize bile gittik. O bile kendi sonsuz birikiminin bizim gibi loserlara merhem olamayacağını söyleyip bizden yüz çevirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 içinizde kalsa daha kötü açılın açılın sorun nerde bi ona inenim şimdi yoksa kuş uçmuyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ahah intikam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Kuş hep uçuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 legendary topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Zheld said: Biz nasıl mala vurabiliriz? hesabını hackleyeni döv. bir taş 2 kuş. gerçekten bir mesajım olsun istedim burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 uçuyorda nereye uçuyor gökyüzünemi yer yüzünemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 posting in legen wait for it dary topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Phyx said: Kuş hep uçuyor. problem bu olabilir az frenle asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Phyx said: Kuş hep uçuyor. o ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hep uçuyosa tabi yaklaşmazlar sdjkgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 sdf pure revenge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar