Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 detaylar ve ssler için http://www.gw.gen.tr/super-bir-gui-t8921.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 su poot guild ina fitik oluyorum fury dekilere, insanlari npc yle konusurken gank liyorlar, dun oyle ranger takildi, 2 kere kestim dialog dan cikip, hirs yapmis mal kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 konu dışı bişey sorucam ama... linkteki 1. resimde 28 lvl player 20 lvl mob öldürüyor ve 4000 küsür exp alıyor. bu nasıl oluyor? bi yanlışlık mı var, ben mi yanlış görüyom, yanlış bildiğim bişey mi var? 1 hafta da 80 lvl böyle mi olunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 gecekten bunla ilgisi yok ama milletin nasıl 1 haftada level 80 olduğunu bende merak ediyorum. Yok yani bizmi baska oyun oynuyoruz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 aoe grind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 harbiden ya bu nedir lol adam 2 dakika içinde 20000xp almıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 1 haftada 80 lvl olmanin zor bir yani yok.. 4 gundur oynuyorum vede gunde ortalama 3.5-4 saat arasinda 37 lvl oldum ki bunun sadece 30+ sonrasini group ile yaptim.. yani baslangictan itibaren duzgun class lar ile group halinde takilirsaniz vede hardcore un gozune vurursaniz cok basit 80 olmak.. Neydi wow rekoru 1.5 gunmuydu 0-60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 diger yandan haklisiniz xp olayi iyiymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben lvl 52'yim 6 7 lvl üstümdeki moblardan 1800 küsür alıyorum. 4k ne lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 beraber nasıl çalışıyorlar orasını anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 icphedia said: beraber nasıl çalışıyorlar orasını anlamadım :S 2 çeşit modu arasında geçiş yapıo sanırım.. o diil de GUI falan yalan, G15 rulzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 GUI lere bakayım derken screen shotlara takıldım ben yaw görüntüleri ne güzelmiş bu oyun benim çok ivedi yeni makineye ihtiyacım war low da 15 fps ortalama ile oynuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben werik kullanıyorum. bayagi ii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 werik de chatler gorunmuyor SS'de. nerde chat windowlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 mumi said: konu dışı bişey sorucam ama... linkteki 1. resimde 28 lvl player 20 lvl mob öldürüyor ve 4000 küsür exp alıyor. bu nasıl oluyor? bi yanlışlık mı var, ben mi yanlış görüyom, yanlış bildiğim bişey mi var? 1 hafta da 80 lvl böyle mi olunuyor? arkadaşlar adam qleri biriktirmiş ve bir anda hepsini vermiş, Moutain Glade'in orda var ya küçük bir kamp, yoksa mobdan öyle exp gelmesi imkansız. Onlar tam o lvl için q reward exp'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Yaw ne alaka :) XP lerin yazdıgı ekran combat log.Bu durumda adamın vurdugu,attıgı,tıksırdıgınında yazması lazım ki yazmıo sadece xp ler var :) Sol'da generaldan da quest teslim ettiği gozukuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar