elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bizim bi de karamboller.. 7 sene dewamlı sınıflar karıştı kardeşlik ortamını falan..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 arkadaşlıkları, dostlukları, sınıfımızı, bazı öğretmenleri, öğretmenleri takmayışımızı, öğretmenlerin zorla onları takmamızı sağlayışını =), çok özlücem bunları. daha 2 yim. dersleri pek özlücem gibime gelmio ama bu günleri çok özlüceğime eminim. özellikle arkadaş ortmanı, arkadaşlıkları...[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 09 February 2004 21:41 tarihinde demiş ki: bizim bi de karamboller.. 7 sene dewamlı sınıflar karıştı kardeşlik ortamını falan.. sizin lise 7 senemi :p[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 okulmu boşverin niye özleyesinizki iğrenç bir yer :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 herseyini özlüyorum lisenin antalya anadolu aah aahh şimdi sorsalar hic dusunmem 16 yasıma donmek için[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: metboy, 09 February 2004 21:44 tarihinde demiş ki: said: Xaer_Aloneheart, 09 February 2004 21:41 tarihinde demiş ki: bizim bi de karamboller.. 7 sene dewamlı sınıflar karıştı kardeşlik ortamını falan.. sizin lise 7 senemi :p anlayamadım? hazırlık orta1 2 3 lise 1 2 3 ?? evet yedi sene lol[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 kar tatilini özlüoruz dielim de tatil olsun valla arkadaşlar da sokakta sürünüo (hani belki bi büyüümüz okur da bunları falan:)) cuma tatil olsun mesela[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 nerde o günler :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: elle_iphe, 09 February 2004 22:08 tarihinde demiş ki: kar tatilini özlüoruz dielim de tatil olsun valla arkadaşlar da sokakta sürünüo (hani belki bi büyüümüz okur da bunları falan:)) cuma tatil olsun mesela ya bu yeni adam doğudan geldi ilk defa geldi istanbula atandığında istanbula doğuda 3943 kilometre kalınlığında kara alışkın olup istanbulda bizim alıştığmız 3 cm karda tatili gerçekleştirmedi hehe..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ben henüz özlemiyom lise iki olduu için.. ama seneye hiç ilerde özleyeceemi düşünmicem orası kesin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 lisedeyken dersten kacmanın ayrı bir adrenalini, zevki vardı ama uni'de tadamadım o zevki. eh tabii yoklama diye bir sey olmayınca bizim amfide derse girsen de girmesen de kimsenin umrunda olmuo. [Bu mesaj Peradur tarafından 09 February 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Penguen o vali.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Estel_Anorien, 09 February 2004 23:08 tarihinde demiş ki: Penguen o vali. lol inanır gibi oldum..haha[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Estel çekinmedi araştırdı buldu. İŞTE BOY HEDEFI HALINE GELEN VALI!!!![signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Lisenin tadını çıkarın... Birdaha bulmak imkansız o ortamı... Arkadaşlarınızla liseden sonra görüşürsünüz, ama o ortam farklı birşey... oooffffff offff ben liseye dönmek istiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 şaka bi yana baya başarılı bi adam cidden..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 valla ben en çok sigara içerken yakalanma korkusunu özlicem.okul bittikten sonra okula uğrayıp müdür yardımcısının odasında sigara içme fantazim vardı ama sonunda onu gerçekleştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 koridorda millete günaydın diyerek sınıfa gitmeyi derste leblebi savaşı yapmayı merdiven altında patlattığımız ses bombalarını koridor koridor müdürden kaçmayı yazışçı edebiyat hocamızı "5-1 gallııııırr" ı turnuvaları yaz yaz bitmez ben geri dönmek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Lise arkadaşlıkları Lisede arkadaşlarla yaptığımız taşkınlıklar (Okulu tatil etmemiz vb) Sınıfın o karambol hali hepsini özlüyorum. Lisede yaptığım her türlü muhabbet (din felsefe gençlik kızlar ) Pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Ortamını dıyebılırım...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: bLaQ, 09 February 2004 11:02 tarihinde demiş ki: özLemiyorum, özLemiycem :) +1 ama üniyi çok özlicem kesin keşke bitmese ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 kız arklarımı özlüom :) bide lise aşklarımı. Tabi Cengiz Kurtoğlu Liselim var ehehe :)[signature][hline]Biggest risk in life is not to risk at all. Yazan : Amarcord İleten : Chrounos Ceviren : BonePart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 açıkçası okul hayatının özleneceğine şüpheliyim ya.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 4 yıl oldu lise biteli ama ben daha hiç bi yanını özlemedim bi hocamız vardı kendisi çok hoştu aradı bi o aklıma geliyor onun dışında bide sadece sabah okula girmeden sigara içtiğimiz yerde tam kadro toplanıp(5 kişi) öle girerdik derse bi kişi hadi kaçıyoz derse kaçıyoduk bi onu özlüyorum. Zaten lisenin arkadaş ortamı dışında özlenesi bi yanı olamaz. Üniyide boşverin çok güzel bi ortam ama ders geçmek harbiden kastırıyo adamı benim gibilerde sırf askere gitmemek için kaydı devam ettirip okula gitmiyo üniyide daha okurken özlemiyorum belki asker günlerinde özleriz ama daha çok var.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bi bitirsemde özlesem ya st benoitte 7.senem hala lise 2yim[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar