Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lise'nin en çok nesini özlüosunuz veya özliceksinz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizim bi de karamboller.. 7 sene dewamlı sınıflar karıştı kardeşlik ortamını falan..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Mesaj tarihi:
arkadaşlıkları, dostlukları, sınıfımızı, bazı öğretmenleri, öğretmenleri takmayışımızı, öğretmenlerin zorla onları takmamızı sağlayışını =), çok özlücem bunları. daha 2 yim. dersleri pek özlücem gibime gelmio ama bu günleri çok özlüceğime eminim. özellikle arkadaş ortmanı, arkadaşlıkları...[signature][hline]She cries her life is like
Some movie in black and white
Dead actors faking lines, over and over and over again she cries

Mesaj tarihi:
said:
Xaer_Aloneheart, 09 February 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
bizim bi de karamboller.. 7 sene dewamlı sınıflar karıştı kardeşlik ortamını falan..

sizin lise 7 senemi :p[signature][hline]She cries her life is like
Some movie in black and white
Dead actors faking lines, over and over and over again she cries

Mesaj tarihi:
said:
metboy, 09 February 2004 21:44 tarihinde demiş ki:
said:
Xaer_Aloneheart, 09 February 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
bizim bi de karamboller.. 7 sene dewamlı sınıflar karıştı kardeşlik ortamını falan..

sizin lise 7 senemi :p

anlayamadım? hazırlık orta1 2 3 lise 1 2 3
?? evet yedi sene lol[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
kar tatilini özlüoruz dielim de tatil olsun valla arkadaşlar da sokakta sürünüo (hani belki bi büyüümüz okur da bunları falan:)) cuma tatil olsun mesela[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
nerde o günler :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
said:
elle_iphe, 09 February 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
kar tatilini özlüoruz dielim de tatil olsun valla arkadaşlar da sokakta sürünüo (hani belki bi büyüümüz okur da bunları falan:)) cuma tatil olsun mesela

ya bu yeni adam doğudan geldi
ilk defa geldi istanbula atandığında istanbula doğuda 3943 kilometre kalınlığında kara alışkın olup istanbulda bizim alıştığmız 3 cm karda tatili gerçekleştirmedi hehe..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
lisedeyken dersten kacmanın ayrı bir adrenalini, zevki vardı ama uni'de tadamadım o zevki. eh tabii yoklama diye bir sey olmayınca bizim amfide derse girsen de girmesen de kimsenin umrunda olmuo.

[Bu mesaj Peradur tarafından 09 February 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 09 February 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
Penguen o vali.

lol inanır gibi oldum..haha[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
Lisenin tadını çıkarın... Birdaha bulmak imkansız o ortamı... Arkadaşlarınızla liseden sonra görüşürsünüz, ama o ortam farklı birşey...

oooffffff offff
ben liseye dönmek istiyorum. :(
Mesaj tarihi:
şaka bi yana
baya başarılı bi adam cidden..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
valla ben en çok sigara içerken yakalanma korkusunu özlicem.okul bittikten sonra okula uğrayıp müdür yardımcısının odasında sigara içme fantazim vardı ama sonunda onu gerçekleştirdim
Mesaj tarihi:
koridorda millete günaydın diyerek sınıfa gitmeyi
derste leblebi savaşı yapmayı
merdiven altında patlattığımız ses bombalarını
koridor koridor müdürden kaçmayı
yazışçı edebiyat hocamızı
"5-1 gallııııırr" ı
turnuvaları
yaz yaz bitmez ben geri dönmek istiyorum :)
Mesaj tarihi:
Lise arkadaşlıkları
Lisede arkadaşlarla yaptığımız taşkınlıklar (Okulu tatil etmemiz vb)
Sınıfın o karambol hali hepsini özlüyorum.
Lisede yaptığım her türlü muhabbet (din felsefe gençlik kızlar )
Pff...
Mesaj tarihi:
Ortamını dıyebılırım...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
kız arklarımı özlüom :) bide lise aşklarımı. Tabi Cengiz Kurtoğlu Liselim var ehehe :)[signature][hline]Biggest risk in life is not to risk at all.
Yazan : Amarcord
İleten : Chrounos
Ceviren : BonePart
Mesaj tarihi:
4 yıl oldu lise biteli ama ben daha hiç bi yanını özlemedim bi hocamız vardı kendisi çok hoştu aradı bi o aklıma geliyor onun dışında bide sadece sabah okula girmeden sigara içtiğimiz yerde tam kadro toplanıp(5 kişi) öle girerdik derse bi kişi hadi kaçıyoz derse kaçıyoduk bi onu özlüyorum.
Zaten lisenin arkadaş ortamı dışında özlenesi bi yanı olamaz.
Üniyide boşverin çok güzel bi ortam ama ders geçmek harbiden kastırıyo adamı benim gibilerde sırf askere gitmemek için kaydı devam ettirip okula gitmiyo üniyide daha okurken özlemiyorum belki asker günlerinde özleriz ama daha çok var.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
bi bitirsemde özlesem ya st benoitte 7.senem hala lise 2yim[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
  • Yeni Oluştur...