Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lise'nin en çok nesini özlüosunuz veya özliceksinz?

elaidi

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlıkları, dostlukları, sınıfımızı, bazı öğretmenleri, öğretmenleri takmayışımızı, öğretmenlerin zorla onları takmamızı sağlayışını =), çok özlücem bunları. daha 2 yim. dersleri pek özlücem gibime gelmio ama bu günleri çok özlüceğime eminim. özellikle arkadaş ortmanı, arkadaşlıkları...[signature][hline]She cries her life is like
Some movie in black and white
Dead actors faking lines, over and over and over again she cries

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 09 February 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
bizim bi de karamboller.. 7 sene dewamlı sınıflar karıştı kardeşlik ortamını falan..

sizin lise 7 senemi :p[signature][hline]She cries her life is like
Some movie in black and white
Dead actors faking lines, over and over and over again she cries

Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 09 February 2004 21:44 tarihinde demiş ki:
said:
Xaer_Aloneheart, 09 February 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
bizim bi de karamboller.. 7 sene dewamlı sınıflar karıştı kardeşlik ortamını falan..

sizin lise 7 senemi :p

anlayamadım? hazırlık orta1 2 3 lise 1 2 3
?? evet yedi sene lol[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elle_iphe, 09 February 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
kar tatilini özlüoruz dielim de tatil olsun valla arkadaşlar da sokakta sürünüo (hani belki bi büyüümüz okur da bunları falan:)) cuma tatil olsun mesela

ya bu yeni adam doğudan geldi
ilk defa geldi istanbula atandığında istanbula doğuda 3943 kilometre kalınlığında kara alışkın olup istanbulda bizim alıştığmız 3 cm karda tatili gerçekleştirmedi hehe..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

lisedeyken dersten kacmanın ayrı bir adrenalini, zevki vardı ama uni'de tadamadım o zevki. eh tabii yoklama diye bir sey olmayınca bizim amfide derse girsen de girmesen de kimsenin umrunda olmuo.

[Bu mesaj Peradur tarafından 09 February 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

4 yıl oldu lise biteli ama ben daha hiç bi yanını özlemedim bi hocamız vardı kendisi çok hoştu aradı bi o aklıma geliyor onun dışında bide sadece sabah okula girmeden sigara içtiğimiz yerde tam kadro toplanıp(5 kişi) öle girerdik derse bi kişi hadi kaçıyoz derse kaçıyoduk bi onu özlüyorum.
Zaten lisenin arkadaş ortamı dışında özlenesi bi yanı olamaz.
Üniyide boşverin çok güzel bi ortam ama ders geçmek harbiden kastırıyo adamı benim gibilerde sırf askere gitmemek için kaydı devam ettirip okula gitmiyo üniyide daha okurken özlemiyorum belki asker günlerinde özleriz ama daha çok var.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...