geberik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 lise birazcık özlüyorum, üni yi ise bokunu çıkarmam sebebiyle hiç özleyeceğimi sanmıyorum. bildim bileli üni okuyorum. :) ayrınca bitince yapacak çoook iş var üniyi özleyecek fırsat bulacağımı sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 pileli etekli kızlarını =P müdür yardımcısı tarafından verilen bi tomar izin kağıdını arabayı kaçırıp okula gitmeyi akşamında kız arkımı eve bırakmayı saçma sapan lise kavgalarını okul basıp dayak yemeyi liseyi özledim kısacası ama şimdi okulumdada mutluyum Konyada okurken liseyi daha çok özlüodum şimdi okulda bi sürü kankam oldu liseyi aratmıolar =P[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Acaba bende özliicem mi :-) ? ( lisedeyim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ortamı özlüyorum ahh ah keşke bi daha okusam[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 okulun,sınıfın o havasını ozluyorum. bazen eski liseme gidip sınıfıma bakıyorum, oturdugum sıraya, icine s?ctıgımız duvarlara,kavga ettigimiz koridorlara bakıp bakıp eski gunleri anıyorum. guzel gunlerdi. hele o sınıf ortamı ayrı bi sey, simdi kocaaa amfide o ortam olmuyor, olamıyor. uni'nin de ayrı bi tadı var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yaaa o koku ozlenırmı yaa.Igrenc bır ter kokusu.futbol oynayıp uzerımızdekı atletlerı cam kenarına koyuyoruz yada kızlara fırlatıoruz falan.Ana aslında guzel lan:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ordan oraya kosusturmayip tek sinifta oturmayi ozledim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 lisenin en çok yaşımı özlüyorum[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ben en çok okuldaki sosisli sandviçleri özlüyorum muhteşem sosisli sandviç yapan bir kantinimiz vardı.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 moda manzaralı çamlığımı özlüyorum bağıra çağıra koştuurduğum koridorumu özlüyorum okuldan kaçmak için yaptığımız gdelikleri özlüyorum geç kağıdı almayı özlüyorum yatarak sınıf geçmeyi özlüyorum okuldan kaçmayı özlüyorum okulu kırmayı özlüyorum "ilyaaaas" diye bağırmayı özlüyorum keşhanedeki sigara+çay geyiklerini özlüyorum sınaw kağıdına maç anlatmayı özlüyorum her sabah oflaya puflaya bahariye caddesinmi arşınlamayı özlüyorum sınıfımın, koridorumun, sporsalonunun, çamlığın hatta tuvaletin kokusunu özlüyorum bugün gidip bolca özlem giderdim ve kalbim KAL da kaldı...[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 *!Seyret perişan halimi bnen de akşam olmakta Dostlar seyrelmis beyhude lafla vakit dolmakta Avare oldum serseri oldum terki diyarda Zalim senin Allah'in yok mu*[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 :P :P :P :P :P Isallah bende ozlerım bugunlerı[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! [Bu mesaj C0rrUpT tarafından 09 February 2004 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Şu anda lise 2'deyim keşke yarın liseden kurtulabilsem..[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Nickimin anlamı budur! Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. [Bu mesaj Black1ce tarafından 09 February 2004 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 valla ben de lise 2deyim heralde tek özliceim şey boş dersler olucak ya da arklarla geçirdiimiz dakikalar![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Var ya,hayret ediyorum şu liseyi özleyenleri.Abi nesini özleyeceksiniz ya?Arkadaş ortamını falan diyorsunuz da ne yani o arkadaşlarla bir daha görüşmeyece misinz?Oturup konuşamayacak mısınız?[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Black1ce, 09 February 2004 16:40 tarihinde demiş ki: Şu anda lise 2'deyim keşke yarın liseden kurtulabilsem.. +1 değil 1091092....[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ortamı özlerim biraz. Ama okulda öyle pekde ahım şahım özlediğim bişey yok. Çok gırgır geçerdi bir cok ders onu özledim biraz :) Yada arkadaşlarımı. Yoksa hep liseye lanet etmişimdir.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Arkadaşlıları,derslerdeki gırgırları,kısacası ortamı ve tabiki Kiboşu.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Valla hiç özlemiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: bLaQ, 09 February 2004 11:02 tarihinde demiş ki: özLemiyorum, özLemiycem :) Olm sen eziktin tabi.. eziyolardı ondan özlemezsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Zegna, 09 February 2004 10:54 tarihinde demiş ki: uni de bi yerlerinden kan cekıyorlar adamın.. haha bu saatten sonra öss ye çalışmıyorum arkadaş biz uni de rahatlıcaz diye sıkıyoruz kendimizi ohoo ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Bir de şöyle düşünün. Üniversitede derslerin belli bir kısmına girmeme şansınız var. Ama lisede o derslere girmemek için kapılacağınız heyecan ayrı bişey. Veya okuldan kaçmak, üniversitede o tadı bulamazsınız. Okula gitmezseniz "nerede kaldı bu çocuk" demez kimse. İşte böyle. Lisede okuldan kaçarken çantanız duvarın arkasında kaldı diye çantanızı hocadan istersiniz, ama üniversitede yoktur bu (cuce diyorum, anlayan anladı). Neyse, offf, oyun aldım onu yuklicem aksam aksam cok felsefe yaptım...[signature][hline]GAFLAR -kan kanamasından ölecen lan! -IQ'un eksi sıfır lan senin! -Tek harfli bir harf Devam Edecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Universitede rahatlamak isteyen rahatliyor. 4senelik okulu 7 senede bitiriyor adamlar. rahatlamak anlayisi buysa.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 dersler dısaında herşeyi özlicem[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Hatunlari :D yok ole bi$i de.. En cok uzun e$$ek oynuoz biz öğle aralarinda onlari özlerim birde yemekte portakal gibi meyweler olunca kabuk sawa$lari ii oluor :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Vazgeçilir gibi deil bu Med Cezirler fırtınam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler yetmiyor $idddetin ne ho$ ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor firtinam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler $iddetin ne hoş ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor ölene kadar pe$indeyim bırakmam...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar