Utterable Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 merhabalar, yaz tatilinin gelmesi, islerimizin bitmesi ile ailemle beraber tatile cikiyoruz. ama otellerde maalesef evcil hayvan kabul edilmedigi icin kopegimin birkac haftalik kalicak yere ihtiyaci var. izmir'de yasiyorum, verebilecegim bir yer varmi ? barinak tarzi ama mutlaka guvenilir biryer olmali. tesekkurler. edit: kizim 2 yasina girmek uzere olan bir sibirya kurdu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 veterinerinizle konuşun? bi de güzelbahce ye giderken yol üstünnde hayvan hastanesi var barınma hizmetide veriyolar diye hatırlıyorum ama sormak lazım tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 veterinerimle bugun bir problem cikmazsa gorusucem. o hayvan hastahanesini de biliyorum, veteriner onu da bilir sanirim onu da sorarim =) tesekkurler yardimin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ufak bir ücret karşılığı güvenilir yerler var. pancar torbalı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 iyide geldiğinde geri hayvanın piskoloji allak bullak olacak, kimseye bırakma bence yada bir eşine dostuna bırak en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 şş nası köpeğin huyu ve ne kadar bakılcak köpeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 istanbulda olsaydın gel bana bırak derdim de, izmir uzak be. yolda telef olur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 k9 eğitmenıne bırak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar