Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadrolaşmanın bu kadarı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acap olan kısım.. umarım "geçen sefer kadrolaşan sizdiniz!" muhabbeti şaka falandır ya

yoksa zihniyetleri düşünemiyorum. yahu kim kadrolaşırsa kadrolaşsın, şerefsizlikdir, yapılmaması gerekir, ülkenin zararınadır, sizi bizi yok.
Mesaj tarihi:
@earen:şerefsizlerle idare edildik , edilmeye devam edicez,adam gibi anayasaya sahip olmadığımız sürece.
adam gibi kurallarımız olmadığı sürece.

.
Mesaj tarihi:
akp li arkadaşlar lütfen cevap veremeyince hakarete kaçar yorumlara girişmeyin. ve lütfen şu alakasız, uç örneklerinizi bırakın. tamam kendinizi ve akpyi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz ama olmuyor işte. doğruları konuşalım.

alakasız birde alakasız bir adam, sen gidip bambaşka konuyla karşılaştırma yapıyorsun.

yok arkadaş yazmam ben bunlarla tartışmaya girmem. ilk ve son mesajım bu topiğe.
Mesaj tarihi:
SenariouS said:
ateistliğinde kendince faydaları avr bak şimdi öyle deme...
Ben memlunum mesela...
Yazık ateistlere , işler kötüye gittiğinde hiç bir dayanakları yok, umutsuzluğa düştüler mi hiç bir maneviyatları yok. Öylesine depresif bir yaşam işte, madem ateistsiniz direk intihar edin boşuna kasmayın bence
Mesaj tarihi:
alaluna said:
SenariouS said:
Ben memlunum mesela...
Yazık ateistlere , işler kötüye gittiğinde hiç bir dayanakları yok, umutsuzluğa düştüler mi hiç bir maneviyatları yok. Öylesine depresif bir yaşam işte, madem ateistsiniz direk intihar edin boşuna kasmayın bence

şoförsen bas gaza,aşıksan vur saza.
Mesaj tarihi:
alaluna said:
SenariouS said:
Ben memlunum mesela...

Atheist'ler kutsal Athe'e inanıyor...
Mesaj tarihi:
alaluna said:
SenariouS said:
Ben memlunum mesela...

1. ateist değilim

2. ateist adam işler kötüye gittiğinde eh kader kısmet demez suçu kendinde arar.başı sıkıştığında ya ailesine dostlarına sarılırlar ya da KENDİLERİNE güvenirler ayakta dururlar.bana göre bir ateist manevi açıdan dindar birinden çok daha güçlüdür.bişeye inanmak insanı illa ki güçlü yapıyorsa kendine inanmak en güçlü yapar.

3.git kendini köprüden at.
Mesaj tarihi:
alaluna said:
SenariouS said:
Ben memlunum mesela...

İlla bir şeye mi ihtiyaç var umutsuzluğa düşünce... Yani illa ki allah büyüktür diyip geçmek mi gerekiyor... İşler kötüye gittiğinde hatama bağlarım ben çıkışta bendedir. Böyle basit işlerle ilgilenmek için kutsal güçe inanmaya gerenk yok
Mesaj tarihi:
alaluna said:
SenariouS said:
Ben memlunum mesela...

Ahaha süper, bi faytonis daha gelmiş.

Her umutsuz ateist intihar etseydi dünyada ateist kalır mıydı, diye bi soru sorup çekiliyorum.
Mesaj tarihi:
Spacecake said:
senarious 2. maddedeki özelliklere sahip olduğuna göre ateistlik sınavından geçtin :D

ahahah sağol sağol... Yazını görmemiştim yazarken. Yoksa gayet güzel demişsin. Bana bir şey kalmamış.

alaluna said:
Tamam siz kendinize güvenmeye devam edin , yanlız burda istediğiniz kadar bana laf koyup kuul olabilirsiniz ama ; sınırlı fıtratınıza karşı çıkamazsınız

ulan ayzıyı okudum fıtrat ne demek diye havada kaldım hemen açtım tdk sözlüğü baktım neymiş...

fıtrat (isim), eskimiş Arapça fiµrat
Yaradılış, hilkat.

abicim ne güzel bir kelimemiz var yaratılış diye öyle desene ya. Eskimiş arapçayla geliyorsun bana ben ne bileyim.Keşke arapçasını kullanmadan önce türkçesini söylesek. Keşke araplaşmadan önce türklüğü öğrensek demi.

Bu sırada atesitlikte kuul hiçbir şey yok maalesef... >Yani sana öyle geliyor olabilir.
  • Yeni Oluştur...