malik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben lafımı söyledim.yorumumu yaptım. azcık bir bak benim ilk ne yazdıma bu başlığa. öyle ezbere konuşuyorsunuz adamın asabını bozuyorsunuz.
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 acap olan kısım.. umarım "geçen sefer kadrolaşan sizdiniz!" muhabbeti şaka falandır ya yoksa zihniyetleri düşünemiyorum. yahu kim kadrolaşırsa kadrolaşsın, şerefsizlikdir, yapılmaması gerekir, ülkenin zararınadır, sizi bizi yok.
malik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 @earen:şerefsizlerle idare edildik , edilmeye devam edicez,adam gibi anayasaya sahip olmadığımız sürece. adam gibi kurallarımız olmadığı sürece. .
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oyun mu oyniycaz? niye geliyoruz assaa?
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ahaha tam iş çıkışı vakti, kaçırmışım aksiyonu.
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 forgiver nasil iskalamis burayi ya :)
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Utterable said: oyun mu oyniycaz? niye geliyoruz assaa? yok yok,sakin meeaanasında söylemiştim ben onu
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Anamızda akıl olsaydı bizi Anadolu Lisesleri sınavına hazırlayacağına Yüksek İslam Enstitüsü’ne yazdırırdı. En kaliteli eğitimi alır babalar gibi müdür olurduk.
Burax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 daha da iisi dinimizi öğrenirdik ahh ahh
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Doğru dedin bak. Vallahi doğru dedin. Ne oldu? sonunda ateist olduk! Ah anne ah yaktın beni...
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ateistliğinde kendince faydaları avr bak şimdi öyle deme... Ben memlunum mesela...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 akp li arkadaşlar lütfen cevap veremeyince hakarete kaçar yorumlara girişmeyin. ve lütfen şu alakasız, uç örneklerinizi bırakın. tamam kendinizi ve akpyi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz ama olmuyor işte. doğruları konuşalım. alakasız birde alakasız bir adam, sen gidip bambaşka konuyla karşılaştırma yapıyorsun. yok arkadaş yazmam ben bunlarla tartışmaya girmem. ilk ve son mesajım bu topiğe.
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 SenariouS said: ateistliğinde kendince faydaları avr bak şimdi öyle deme... Ben memlunum mesela...Yazık ateistlere , işler kötüye gittiğinde hiç bir dayanakları yok, umutsuzluğa düştüler mi hiç bir maneviyatları yok. Öylesine depresif bir yaşam işte, madem ateistsiniz direk intihar edin boşuna kasmayın bence
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 sen intihar et işte direk öbür taraf win
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 alaluna said: SenariouS said: ateistliğinde kendince faydaları avr bak şimdi öyle deme... Ben memlunum mesela...Yazık ateistlere , işler kötüye gittiğinde hiç bir dayanakları yok, umutsuzluğa düştüler mi hiç bir maneviyatları yok. Öylesine depresif bir yaşam işte, madem ateistsiniz direk intihar edin boşuna kasmayın bence şoförsen bas gaza,aşıksan vur saza.
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 alaluna said: SenariouS said: ateistliğinde kendince faydaları avr bak şimdi öyle deme... Ben memlunum mesela...Yazık ateistlere , işler kötüye gittiğinde hiç bir dayanakları yok, umutsuzluğa düştüler mi hiç bir maneviyatları yok. Öylesine depresif bir yaşam işte, madem ateistsiniz direk intihar edin boşuna kasmayın bence Atheist'ler kutsal Athe'e inanıyor...
Spacecake Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 alaluna said: SenariouS said: ateistliğinde kendince faydaları avr bak şimdi öyle deme... Ben memlunum mesela...Yazık ateistlere , işler kötüye gittiğinde hiç bir dayanakları yok, umutsuzluğa düştüler mi hiç bir maneviyatları yok. Öylesine depresif bir yaşam işte, madem ateistsiniz direk intihar edin boşuna kasmayın bence 1. ateist değilim 2. ateist adam işler kötüye gittiğinde eh kader kısmet demez suçu kendinde arar.başı sıkıştığında ya ailesine dostlarına sarılırlar ya da KENDİLERİNE güvenirler ayakta dururlar.bana göre bir ateist manevi açıdan dindar birinden çok daha güçlüdür.bişeye inanmak insanı illa ki güçlü yapıyorsa kendine inanmak en güçlü yapar. 3.git kendini köprüden at.
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 alaluna said: SenariouS said: ateistliğinde kendince faydaları avr bak şimdi öyle deme... Ben memlunum mesela...Yazık ateistlere , işler kötüye gittiğinde hiç bir dayanakları yok, umutsuzluğa düştüler mi hiç bir maneviyatları yok. Öylesine depresif bir yaşam işte, madem ateistsiniz direk intihar edin boşuna kasmayın bence İlla bir şeye mi ihtiyaç var umutsuzluğa düşünce... Yani illa ki allah büyüktür diyip geçmek mi gerekiyor... İşler kötüye gittiğinde hatama bağlarım ben çıkışta bendedir. Böyle basit işlerle ilgilenmek için kutsal güçe inanmaya gerenk yok
Spacecake Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 senarious 2. maddedeki özelliklere sahip olduğuna göre ateistlik sınavından geçtin :D
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 alaluna said: SenariouS said: ateistliğinde kendince faydaları avr bak şimdi öyle deme... Ben memlunum mesela...Yazık ateistlere , işler kötüye gittiğinde hiç bir dayanakları yok, umutsuzluğa düştüler mi hiç bir maneviyatları yok. Öylesine depresif bir yaşam işte, madem ateistsiniz direk intihar edin boşuna kasmayın bence Ahaha süper, bi faytonis daha gelmiş. Her umutsuz ateist intihar etseydi dünyada ateist kalır mıydı, diye bi soru sorup çekiliyorum.
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Tamam siz kendinize güvenmeye devam edin , yanlız burda istediğiniz kadar bana laf koyup kuul olabilirsiniz ama ; sınırlı fıtratınıza karşı çıkamazsınız
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Spacecake said: senarious 2. maddedeki özelliklere sahip olduğuna göre ateistlik sınavından geçtin :D ahahah sağol sağol... Yazını görmemiştim yazarken. Yoksa gayet güzel demişsin. Bana bir şey kalmamış. alaluna said: Tamam siz kendinize güvenmeye devam edin , yanlız burda istediğiniz kadar bana laf koyup kuul olabilirsiniz ama ; sınırlı fıtratınıza karşı çıkamazsınız ulan ayzıyı okudum fıtrat ne demek diye havada kaldım hemen açtım tdk sözlüğü baktım neymiş... fıtrat (isim), eskimiş Arapça fiµrat Yaradılış, hilkat. abicim ne güzel bir kelimemiz var yaratılış diye öyle desene ya. Eskimiş arapçayla geliyorsun bana ben ne bileyim.Keşke arapçasını kullanmadan önce türkçesini söylesek. Keşke araplaşmadan önce türklüğü öğrensek demi. Bu sırada atesitlikte kuul hiçbir şey yok maalesef... >Yani sana öyle geliyor olabilir.
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 okey thx pls diyeceğime fıtrat derim, göktürkçe konuşcak halimiz yok eheh
Öne çıkan mesajlar