Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 karar verilen saatten once toplanip katilmama engel olanlar utansin. bidaha hareket mareket duzenlemem. ne pok yerseniz yiyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Sendikanın içinden bir şerefsiz de sorgusuz sualsiz oyundan atıyor, sorunca çıkmıyoruz sanki. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 agalit, sinav var yarin. yarin aksamdan itibaren akariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 sorun o degil ey bas satici ilke. Sorun soz verilen saatten once toplanip oyuna baslanmasi. Butun gun got gibi 12 yi bekleyende suc. DEGMEZMIS BU INSANLARA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 first come, first serve mi ne, öyle birşey işte. ama önceden kadroların kurulduğu, düzenli, herkesin eşit olduğu bir dota hepimizin ortak isteği olmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Biraz şu ortamı bilen birinin böyle olacağını öngörebilmesi lazım zira dota çifte standartların dünyası. Böyle olacağını tahmin edip yarım saat erken girdim, bir dahakine seni de dürterim Azmocan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ortam kurtlar sofrasiymis, biz bilememisiz. Komun olusumda bu tip hareketler yakisiksiz kalir. Komun olmazsak, ne amaci vardir sendikanin? Ne amaci vardir isyanin, direnisin... Kapitalizmin dogurdugu direkt sonuclardir bunlar, mucadeleme tek basima devam edecegim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 baş koyduğumuz yolda, yoldaşlarımızı tek bırakmamalıyız. büyüklerimiz el atmalı bu mevzuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Davaya inananlarin halen etrafta olmasi sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Kelleler uçmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Komun yasamda kellelerin de kiymeti var arkadasim. Bu tip vahsete basvurarak bir yere varamazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Kardeş kanı akmaya başladı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Emeklerine teşekkür eder, bu yolda birlikte devam etmeyi dilerim yoldaş amzo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 aa naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Sezonu 33 kille actik. Hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ZaugnaKhaldun said: Sendikanın içinden bir şerefsiz de sorgusuz sualsiz oyundan atıyor, sorunca çıkmıyoruz sanki. Bravo. Bozuldun mu lan ahah bak siir yazdim. saka yapmistim ben sana gelmedin sonra yanimiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Aaaa dota mı? Süper lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Allahsız Ali, MSN'e virüs yemişsin bana da virüs linki atıp duruyor. Pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ben blockladım o link atması yüzünden, en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 techies almıcam bundan sonra ben de baydım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Kendi HP'mden cok vuruyordum ama mutsuzdum =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 orijinal cdsi olan varsa, ozelime linkini atsin -_o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 GOLUYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kimse benimle iletisime gecmedigi icin gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar