beyhano Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 arkadaslar mezarliga koydugum npc ler 1 vurusta yok oluyorlar lotu da kalmiyor normal bir user actim onun ile test etmek istedigimde iskeletler 1 vurusta yok oluyor ne lotu kaliyor nede karma fame veriyo ucup gidiyor sanki. spawm lar axis ile koydum ayarlari ise sole dir amount = 1 min time = 10 max time = 30 max dist = 1 sphere kosnusunda cokta iyi olmadigimi belirtmek isterim.. saygilarimla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 .sector.light 20 gibi bir komut ile sorununu ortadan kaldirabilirsin. Sorunun ise, undead ozelligindeki monsterlarin fazla isik altinda kaybolmasi. Eger her yerde ben bu komutu yazamam diyosan; e_undead gibi bir event vardı, onu bul ve içindekileri sil.[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 55i'de sphereevents.scp 99 larda sphere_d_events.scp'de e_undead events kısmı var. 55i'dekinde on=@environchange satırından hemen sonra return 0 ekle script pasif olur. 99 ların scriptinde zaten //return 0 satırı var baştaki // ları kaldırcan.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar