Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

25 bine vergisi ucuz jip

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Greeny said:
Bende Daihatsu Terios var 1.3 araç 60 ya da 65 beygirdi unuttum şimdi. Sürekli 4x4 araç, çok da güzel benzin yakıyor ibreyi izlemen gerekmiyor yani. Max 170km gördüm, birazcık yavaş ama hantal değil kesinlikle. El kadar birşey zaten, deri döşeme sunroof vs hepsi var, klima da var söylemeye gerek var mı bilmiyorum. Benim araç 2005 model, sony x bilmemne cd çalarlı player ile geldi. Hoş bir araç, range roverdan daha güzel çekişi var karda fln. Test ettik diyebilirim. Düşün istersen ben çok memnunum yedek parçası vs de ucuz, tüp takıp rezil etmene de gerek yok aracı :)

P.S.: Range rover konusuna takılan olabilir, karlı rampada çıkmayı denedik iki araçla, ikisini de ben kullandım benim termos çıktı o araç çıkmadı. Budur yani, polemiğe gerek yok, kendi tecrübem. Baştan söyleyeyim de sonra kavga çıkmasın :)

abi Daihatsu Teriosların o dx modelleri bilmemne onları beğenmiyorum. ama şu yeni çıkan gold, silver falan var onların.
mesela;
bu

ama maalesef 25bine bulunmaz onlar. .
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Ne Astralar gördüm kaputu çizili,
Ne Vodişler gördüm gözleri yaşlı,
Ne kaçışlar gördüm topuğu yetersiz...

Saygılar.

Para seni patinin en şom ağızlı moderatörü seçiyorum. Bugün sabah kalktım arabanın kaputunda gocumaan kombine çizik var
Mesaj tarihi:
Selam,

En son uni zamanı, yaz yağmuru demiştim arkadaşa ve şemsiye aldırmamıştım. Yıldız'a sınav için çıktık, ben ayakkabımdaki suyu boşalttım, t-shirt ve atleti çıkartıp sıktım, donumu müsait zaman bulamadığım için ellemedim. O gün Beşiktaşı sel basmıştı :D

Üzüldüm çizikler için : Ben çizsem/çizdirsem 'komacan 4 dane halka' yaptırırdım, Zorro misali ;)

Saygılar.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...