xieon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 @ Penthesilea Abi şöyle diyim yaptığım işlemlerde aslında bir hata yok yani o işlemler doğru ve -1=1 veriyor o işlemlere göre fakat gel gör ki bize (yani lise müfredatina göre konuşuyorum) oradaki küçük bir özelliği öğretmiyorlar bu yüzden de ilk gördüğümde "Evet lan WTF bu doğru!!!" olmuştum ama yanlışmış sorunun cevabi söyledindi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 E iste super bunlara ilgiliysen matematik veya onla ilgili bi brans oku :) Da sakin benim gibi mallik yapip stochastic calculus falan alma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bide şöyle bişe var :D 1=2 tabi bunda da yapılmaması gereken bi hareket var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 urmesque 0/0 basligina bu ornegi vermen ironik olmus sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ginaly said: gülüsü, kadınlar sever paradoxu ama anlamaları lazım biraz. bunlar ilgilerini çekmiyo. daha böyle giritli paradoxu tarzı olsa, biraz daha sözel, hadi canım, hadi bakim. Ayartılmak dışında herşeye karşı direnebilirim! Al sana literal bir paradoks. Sözün sahibi çok sevdiğim gay bir yazar ama ismini vermiyeceğim heyecan olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 step 4 ten sonra fail bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ee 1 2'ye eşitse matematik yalan yahu.. adamlar mantıklı açıklamış.. aaa bide aynı üçgenin alanlarını bi parça parça hesaplıodun bide bütün olarak farklı çıkıodu.. matematik baştan yalan walla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Penthesilea said: urmesque 0/0 basligina bu ornegi vermen ironik olmus sdfs sdfjhg ondan koydum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 xieon said: Lexius said: parantezlilerde son işlem olmaz Napıyorsun abi matematik kitaplarıyla mı yatıyorsun? :D Şaka bir yana gerçekten tebrik ederim güzel noktayı yakaladın negatif sayilarda o son işlemi yapamiyormuşuz ama gel gör ki güzelim lise de bunu öğretmiyorlar bu yüzden bir çok lise öğrencisi için bu "doğru" bir işlem oluyor sırf bu yüzden üni de matematik okumak istiyorum. Gerçekten çok güzel bir uğraş. ginaly said: bu bilgiler karı düşürmek için yeterli değil, daha ilginç şeyler söyleyin de kullanalım. Şey bir tane üçgen var abi böyle küçük kutulardan oluşan kutuların 2sinin yerini değiştiriyorsun ama yine üçgen elde edemiyorsun hacmi daha küçük oluyor falan bir de öyle bir paradoks var? Kadınlar paradoksları sevmez mi? kadınlar başlı başına bi paradoxtur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ne kadar heyecenlı bi topik lan bu. içim bilim aşkıyla doldu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aeuhae harbi 0'ları sadeleştirmekte büyük başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 alan hesaplarında zaten yüzde yüz doğru denmiyor galiba integral yoluyla alan ve hacim hesabını bulan adam da küçük karelere ayırarak bulmuş göz ardı ediliyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 KillJoy said: ee 1 2'ye eşitse matematik yalan yahu.. adamlar mantıklı açıklamış.. aaa bide aynı üçgenin alanlarını bi parça parça hesaplıodun bide bütün olarak farklı çıkıodu.. matematik baştan yalan walla ya.la ne mantigi 0/0 var. ucgen sorusunda da goz aldatmacasi var, tanjanti ayni degil acilarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 KillJoy said: ee 1 2'ye eşitse matematik yalan yahu.. adamlar mantıklı açıklamış.. aaa bide aynı üçgenin alanlarını bi parça parça hesaplıodun bide bütün olarak farklı çıkıodu.. matematik baştan yalan walla ya. killjoy aslında yalan o değil o basit işlemlerde bile bazi kurallar var bizim öğrenmediğimiz o kurallar bu durumlari engelliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 matematik falan yalansa işsiziz arkadaş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 dersanede öğretmen olsak ekmek yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 dayak da yiyebiliriz bu kafayla tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bir felsefi paradoksta vereyim bu başlık altında bayan arkadaşlarımız etkilemek için :D Nihilistler mutlak bilginin olamıyacağını, tüm bilgilerden emin olunamıyacağını bu yüzden de doğru bilginin olmadığını savunuyorlar. Şimdi durum eğer bu adamlarin görüşleri doğruysa doğru bilginin olmamasi gerekiyor fakat bu görüşü savunanlarda doğru bilginin olamıyacağını savunduğu için bu görüşün verdiği bilgi doğru oluyor böylece kendi çaplarında epic fail oluyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Nihilist değil septik onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yok onlar daha çok şüpheci nihilistler daha da ileri hiç birşeye inanmiyorlar ki ben de dolaylı yoldan nihilistim ama bu paradokstan dolayı soğuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır. a) hede b) hödö c) hebe d) hömö e) hiçbiri lanceden duymuştum ilk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 _Mikael_ said: Nihilist değil septik onlar Yok antiseptik onlar sfdsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aga bilimum filozoflar gelip döver seni bu laftan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 x > +0 : x / +0 = +∞, x / −0 = −∞, x < −0 : x / +0 = −∞, x / −0 = + * 0/0, * ∞/∞ = NaN [not a number] tercüman buldum editledim said: * +0/+0 bu hesaplama aşağıdaki kurallara göre yapılır Kural 1: +0 / herhangi pozitif sayi eşittir +0 Regel 2: herhangi pozitif sayı / +0 eşittir +Inf Regel 3: x / x eşittir 1 (herhangi bir x için) +0/+0 aynı anda +0, +Inf ve 1 olmalıdır. Ancak bu önerme çakışır. Bu nedenle sonuç +0/+0 ein NaN olarak belirtilir . Aynı yöntem bunlar içinde geçerlidir -0/-0, +0/-0 ve -0/+0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 örümcek bütün enerjimi emdi başlık kilitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar