Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 _Mikael_ said: noyukarida yazdigim iste yahu, belirsiz cunku. sonucu nerede gorundugune gore degisir. baslik yanlis zaten tanimsiz degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 çünkü ne olduğunu bilmediğin bişeyi ne olduğunu bilmediğin bişeyle ilişkilendiremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Tamam post kasmayın Lexius ve Penthesilea bildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 anlatsam sanki anlayacaksın niye tanımsız oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Orda şair ne anlatmak istemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 0_o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 fede said: çünkü ne olduğunu bilmediğin bişeyi ne olduğunu bilmediğin bişeyle ilişkilendiremezsin. Ben de senin gibi düşündüğümü söyledim ama yanlışmış sanırsam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 0/0 = 1 :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 O_o = ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben Fistan ve Lexius un anlatmak istediğini göstereyim gerçi Fistan kadar kendimi iyi ifade edeceğimi sanmıyorum ama : ( 0/0=A ise A.0=0 A yerine bütün sayıları yazabilirsin bu yüzden tanımsız veya her neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 0 peki bu tanımsız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 o zaman sonsuz olur. niye tanımsız olsun. 3 koyarsan A 3 olur. tanımlarsın tanımlı olur yani ( lisedeki matematikçimiz böyle dersi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sus ve rep ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 0/0 ortaya çıkan tanımsızlığın belirsizliğin ismidir. öyle bir işlem yoktur. "kayısı neden meyve" gibi bir soru olmuş aslında bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Durun o halde alın size asıl bomba Adım adım anlatıcağım -1=1 çünkü -1 = (-1)^3 (-1)^3= (-1)^6/2 (-1)^6/2 = ((-1)^6)^1/2 ((-1)^6)^1/2 = (1)^1/2 kök1=1 o halde -1=1 OMGWTF :D Çok manyak bir paradokstur bunun neden yanlış olduğunu bilene büyük ödül var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Abi anlattım ya kayısının neden meyve olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 parantezlilerde son işlem olmaz şöyle kısaltayım sen ztn -1=-1 olarka başlıyosun. ve sonuçta kök1 = kök1 buluyosun.. bunları combine etmek ne kadar akıllıca bunu da anlamış değilim :D not: güncelleme kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 0=a dersek a/a=1 yemez biliyorum, ben de matematikle alakalıyım, ilgiliyim bunu göstermek için hede hödö :D karışık konular, matematik beni geriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bu bilgiler karı düşürmek için yeterli değil, daha ilginç şeyler söyleyin de kullanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Lexius said: parantezlilerde son işlem olmaz Napıyorsun abi matematik kitaplarıyla mı yatıyorsun? :D Şaka bir yana gerçekten tebrik ederim güzel noktayı yakaladın negatif sayilarda o son işlemi yapamiyormuşuz ama gel gör ki güzelim lise de bunu öğretmiyorlar bu yüzden bir çok lise öğrencisi için bu "doğru" bir işlem oluyor sırf bu yüzden üni de matematik okumak istiyorum. Gerçekten çok güzel bir uğraş. ginaly said: bu bilgiler karı düşürmek için yeterli değil, daha ilginç şeyler söyleyin de kullanalım. Şey bir tane üçgen var abi böyle küçük kutulardan oluşan kutuların 2sinin yerini değiştiriyorsun ama yine üçgen elde edemiyorsun hacmi daha küçük oluyor falan bir de öyle bir paradoks var? Kadınlar paradoksları sevmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 double post :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 veya dememissin tekrar bakinca euhe neyse zaten o legal bi islem olsaydi tum negatif sayilarin ustleri pozitif olurdu vs, al ussun 2 katini 2 ye bol, aynen takil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu dağıtmayın ya neden kimseyi etkileyemedim offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ama ben etkiledim nihohoh maharet boyada değil boyacıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 xieon said: Şey bir tane üçgen var abi böyle küçük kutulardan oluşan kutuların 2sinin yerini değiştiriyorsun ama yine üçgen elde edemiyorsun hacmi daha küçük oluyor falan bir de öyle bir paradoks var? Kadınlar paradoksları sevmez mi? gülüsü, kadınlar sever paradoxu ama anlamaları lazım biraz. bunlar ilgilerini çekmiyo. daha böyle giritli paradoxu tarzı olsa, biraz daha sözel, hadi canım, hadi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar