Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0/0 neden tanımsız

_Mikael_

Öne çıkan mesajlar

Durun o halde alın size asıl bomba

Adım adım anlatıcağım

-1=1 çünkü
-1 = (-1)^3
(-1)^3= (-1)^6/2
(-1)^6/2 = ((-1)^6)^1/2
((-1)^6)^1/2 = (1)^1/2

kök1=1

o halde -1=1

OMGWTF :D Çok manyak bir paradokstur bunun neden yanlış olduğunu bilene büyük ödül var:D
Sosyal ağlarda paylaş

Lexius said:
parantezlilerde son işlem olmaz

Napıyorsun abi matematik kitaplarıyla mı yatıyorsun? :D Şaka bir yana gerçekten tebrik ederim güzel noktayı yakaladın negatif sayilarda o son işlemi yapamiyormuşuz ama gel gör ki güzelim lise de bunu öğretmiyorlar bu yüzden bir çok lise öğrencisi için bu "doğru" bir işlem oluyor sırf bu yüzden üni de matematik okumak istiyorum. Gerçekten çok güzel bir uğraş.

ginaly said:
bu bilgiler karı düşürmek için yeterli değil, daha ilginç şeyler söyleyin de kullanalım.

Şey bir tane üçgen var abi böyle küçük kutulardan oluşan kutuların 2sinin yerini değiştiriyorsun ama yine üçgen elde edemiyorsun hacmi daha küçük oluyor falan bir de öyle bir paradoks var? Kadınlar paradoksları sevmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

xieon said:
Şey bir tane üçgen var abi böyle küçük kutulardan oluşan kutuların 2sinin yerini değiştiriyorsun ama yine üçgen elde edemiyorsun hacmi daha küçük oluyor falan bir de öyle bir paradoks var? Kadınlar paradoksları sevmez mi?

gülüsü,
kadınlar sever paradoxu ama anlamaları lazım biraz.
bunlar ilgilerini çekmiyo.
daha böyle giritli paradoxu tarzı olsa, biraz daha sözel, hadi canım, hadi bakim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...