ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Yeni başlık açtığım için özür dilerim. Uydu desteklemediği için atvden falan seyredemiyorum maçları, yabancı kanallardan seyretmek istiyorum ama yabancı, tercihen ingilizce yayın yapan maçları yayınlayan hangi kanallar var bilgilendirirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Espn yayınlıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 atv teknik servis telefonunu ara.sşfre koyulduysa uyduna haletsinler 216 316 10 02 zdf veriyor diye duydum bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Abi şifreden öte, benim uydumda biss desteği bulunmuyor, açamıyorum da bir şekilde, adamların da telefonları kilitli, mecburen yabancı kanallara geçeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 kablo tvde atv :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar