nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben anlamıyorum ya kimsenin giymediği ve asla giymeyeceği absürd absürd meyve şeklinde falan kıyafetler yapan nonoşlar nasıl bu kadar para kazanıyolar yani? Neden? Sinir oluyorum ya, adam gibi sokakta giydiğimiz şeyleri tasarlayanlara bu kadar para vermiyolar :( Yazık be, ayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Hakkaten bende merak ediyorum böle acayip acayip tasarımlar felan ha tabi cidden hayran bırakacak tarzda giyebilecek tasarımları var ama o diğerlerinden nasıl para kazanıyor merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Yeditepede giyiyolar öyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Of caddede oturuyorum ben de alayına tiki görüyorum onlardan bahsetmiyorum. Yeditepe'de üstünde düğme yerine hindistancevizi kabuğu parçaları olan elbiseler giyiyorlar mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben muz giyip gittim bi kere mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Akıl fikir o zaman ne diim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Allaha inanmıyorum ama akıl fikir var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ahahhaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 zaten top oluyolar boşver. patide yok di mi lan moda tasarımcısı filan. durduk yere dayak yemeyelim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben nonoş dedim çoktan sdfsdf :D Çok gereksşiz bir iş yapıyorlar ya, dünyanın en gereksiz en abartılan işi yani şu yaptıkları. Hilfiger falan giyilen şeyler tasarlıyorlar tamam da diğer o çok ünlü gay tasarımcıların tasarımlarının %99'u en cesur yada en salak kişinin bile giymeyeceği absürd kıyafetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ohhhooo sen de tarantino sevmiyon, gianluca vialli sevmiyon, tükrük sevmiyon, ne seviyon abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ahahahaha fede sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 gianluca vialli kim be fede sen neymişsin böyle: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ya vardı bi italyan da hatırlayamadım ben de italyan forvet söyledim. moda sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ahhahah yavrum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 onlar giyilsin diye tasarlamıyolar o absürd şeyleri. yaratıcılıklarını gösteriyolar. sanat olan kısmı o. üretilecek olan koleksiyonları ayrı olur onların. ne ciddi post attım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 fernando torres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ginaly said: onlar giyilsin diye tasarlamıyolar o absürd şeyleri. yaratıcılıklarını gösteriyolar. sanat olan kısmı o. üretilecek olan koleksiyonları ayrı olur onların. ne ciddi post attım lan. +rep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ginaly ye katılıyorum, bir de arada björk giyiyor falan o kadar işte o tasarımların olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ne sanatı yaa.. pıff :P @fede: Sevdiğim çok şey var da her sevdiğim şey için topic açmıyorum yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yerim ööle sanatı zaten meyveden yapıyolarmış >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar