rainfall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Icınde nıce eskı ve deneyımlı oyunlcuarı barındıran guıldımız hızmetınıze acılmıstır.Aramıza Uo dan buyana bı cok oyunda oynaması hatta gm lık yapmıs deneyım acısından end game gormus ınsanlar bulunmaktardır. Nezıh saygılı ve bı okadar eglencı bı ortam sunan guıldımıze conan a baslıyan herkesı davet edıyoruz. Saygılar... dıp not:keep ve tradepost complete. master :Kilagon. offıcer: Seramana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hayırlı olsun, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Temple ve unıversity complete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Keep Keep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Trade Postumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bilkent Library kadar buyuk olmasada fena sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ve Temple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Arkadaslar ayrıca guıldımız 50+ durumdadır su an. Bıze katılmak ısteyen herkese kapımız acıktır. Guildimizde seramanadan baska officerlarda bulunmaktadır ama su an tatılde olduklarından onların ısımlerını vermedık. Guıld recruıtment ıcın Kilagon veya Seramana'ya ulasabılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sermana bu nebuladaki mage seramana mı bursalı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yok bir tane seramana var fury'de, bayağı kestim onu, o olamaz. geçen gördüm lvl 50 küsür olmuş vay be dedim kastırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mortis said: sermana bu nebuladaki mage seramana mı bursalı asd Efet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ewt bızım sera .Güçlü ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Alexi_Septimus said: yok bir tane seramana var fury'de, bayağı kestim onu, o olamaz. geçen gördüm lvl 50 küsür olmuş vay be dedim kastırmış.onun makınasında su an sorun var 7-8 fps ıle oynuyo .makınasındakı problemı duzeltcez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Aksel noldu la ottomans'a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ottoman a dıger ınsanlar pek hos gozle bakmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goa_Mania Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Nick: Koray Lvl 39 tabi şuan için belkide bunu okurken ben 40 olmuşumdur . Bu guild e yeni girdim ve müthiş bi yardımlaşma var. Oyundaki arkadaşlara duyurulur. Daha ilk girdim hemen elime para pul tutşturdular yardım ettiler sağolsunlar... :D Napiim yazacak bişe bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 salak oyun artik sehir-resource zone larinda instance degistirtmiyor, bu yuzden gelip arkadaslarin sehrinde top oynayamiyoruz :( kutlarim, hangi instane dasiniz plains de ve hangi kisim, kuzeybati, kuzeydogu, ya da bati ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 draedan said: salak oyun artik sehir-resource zone larinda instance degistirtmiyor, bu yuzden gelip arkadaslarin sehrinde top oynayamiyoruz :( kutlarim, hangi instane dasiniz plains de ve hangi kisim, kuzeybati, kuzeydogu, ya da bati ?Lach Plains 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nmn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 guild ismi bahane türkçe guild chat şahane karakter adı battal alayına gider :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 60+ kaç kişi var? ortalama online kişi? bana daldılar gelin yardıma hemen desem questi falan bırakıp gelecek kişi sayısı? gelişimler güzel, guild chatte boş deilse hoş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 razzRaziel said: 60+ kaç kişi var? ortalama online kişi? bana daldılar gelin yardıma hemen desem questi falan bırakıp gelecek kişi sayısı? gelişimler güzel, guild chatte boş deilse hoş gerçektenen yuksek levelımız lvl 70 . buyuk bı cogunluk 40 +.tatılde olan arkadaslarımız var .genelde beraber kasıyolar. Ayrıca yardım konusunda sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Su an guıldde bıldıgım kadarıyla alt char bulunmuyor. Bulunuyorsada 3 u 4 u gecmez. Onlıne sayısı sureklı degısıyor. Mesela hafta sonu prıme tımeda 30 u 35 ı buluyor. Dıger zamanlar ıse 15 20 cıvarı. Yardım meselesınde ıse yakın yerlerde kı arkadaslar mutlaka yardım edeceklerdır. Bundan suphem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar