Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 (başlık bulamadım ondan böle yazdım) ünlü yunan bilimciler hipokrat,heredot,pisagor (başka kim wardı hatırlamıyorum) anadolu doğumlu,hatta bir anadolu uygarlığı olan ionya'da yaşamışlar.(ionlar aslında yunanistandan gelen bir toplum olmasına rağmen anadoluyu ev olarak benimsemişlerdir)yani bu ünlü bilimadamlarının batı anadoluda yaşayan yerli ırkla birleşmesinin ardından ortaya çıktıkları için yunanlı olup olmadıkları kesin diyilmiş. değişik geldi bana.paylaşıyim dedim.bu konuda bilgisi olanlar warsa biras daha aydınlatsınlar beni(bizi)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 umarım talihsiz bir şekilde bunlar türktür e getirmiyeceksin lafı zira öyle bişi yapacağını zannetmiyorum temelde ionlar lidyalılar frigyalılar yunan kökenlidir örnek vermek gerekirse türkler anadoluyo gelirken nasıl boylara ayrılmışlarsa yunanlılarda o tarz bir bölünme vardır.Bölünen yunanlıların bir kısmı anadoluya yerleşmiş bir diğer kısmı ise kuzey afrikaya yerleşip kartacayı kurmuşutur hatta kartacalılar tam anlamıyla asil helen soyundandır[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ehe tabiki o anlamda sölemedim yani. bana oldukça tuhaf geldi. zaten tarih beni hep şaşırtıyo.hiç düşünmediğim olaylarla karşılaşıyorum.bu da öle bi durum. bu arada saol bilgiler için[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 hmm zaten öretmediler mi tarih dersinde ? orta okuldan hatırlıorum ben.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 yunan halkının temel geçimi ticaret olunca çok gezerlerdi birçoğunun bayağa kolonisi vardı ticaret amaçlı savaşma seviş felsefesi ilk defa ordan gelmiştir 8-) [Bu mesaj slayer__ tarafından 24 Mart 2003 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Hipokrat Türkmüş[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar