Limbeck Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 I wanna feel the motionnnn.. feel the motionnnn... dont you turn off the lights.. wont you turn off the lights ta olabilir tam emin diilim. gibisinden sozleri olan bi sarkı wardı trancemıdr technomudur clubber mode bisiydi.cok mesur aslında yer yerde calıo ama cok sozu yok arada bi bole feel the motion dio o kadar. catladım bulamıorum kac gundur bi patili kardeslerime danısiim o sarkının adı neydi die dedim :) maclarda falan calardı hatrlıorum mactan once millet kopkop yapsın die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 keep on rising verelim sana. Boşver onları :) Bilmiyorum yani bahsettiğin şeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 saolasında sorun su kendimden suphe ediorum acaba ben ingilizceyimi unuttm yoksa bole bi sarkı yokta bilinc altımdan benmi uydurdum die :D cunku googlea yazdıım zaman ckması lazım populer bi sarkı.kafayı yicem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 i wanna be your illusion be your illusion to make you happy tonight enjoy this trip with me i wanna be your emotion, be your emotion why don't you turn off the lights? imagine how we could be living [hr] BENNY BENASSI - ILLUSION olabiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 anaa bu :D rezil oldum iimi adkuahsdas nası bi kulaktr bu.tenks a lot :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 nop :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sdfdfsds süper coverlamışsın sözleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 da şarkıda harbiden motion gibi dio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar