Greeny Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Beykozda, demin gerçekleşen olay. Fındık kadar dolu taneleri yağdı 2-3 dakikalğına şuan sağnak yağmur yağıyor. Arabaların camları kırılacak diye yusuf yusuf oldum. Ne dolusu lan Haziran'da, doğanın yengesini bozdular resmen.
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 dolu en olmadık yamanda zağar biliorum zaten //gaz basa vakası olmuş editlemiyorum.
kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 doganın yengesi de guzelmis =)... burada (sahrayicedit/goztepe) gunesli hava walla, tık yok =)...
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Turban yasasi gecmeyince Anayasa Mahkemesi'nden Allah'in gazabi bekleniyordu zaten.
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 şimdide yağmur yağıyormuş sanırsam maltepe yanıyor buraya da yağsa ya...
unac Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Greeny said: Beykozda, demin gerçekleşen olay. Fındık kadar dolu taneleri yağdı 2-3 dakikalğına şuan sağnak yağmur yağıyor. Arabaların camları kırılacak diye yusuf yusuf oldum. Ne dolusu lan Haziran'da, doğanın yengesini bozdular resmen. dolu yazın yağar
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Dolunun hava sıcaklığı ile alakası yoktur. Bulut soğuk hava kütlesi ile temas ederse yağar. Yazın da olur kışın da.
Öne çıkan mesajlar