Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Yüzbaşıoğlunda bir kılıç sorduk 300 milyondan başlayan fiyatlarla dedi adam bizde şaşırdık kaldık tabi. Acaba şu chemicalın crossbow yaptırdığı yer gibi bi demirci varmı biliyormusunuz veya 300 milyondan aşağıya satan ?[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 benim memlekette yapılıyor. Ama genelde yatağan palası yapıyorlar. Bütün köy demirci ustası olduğu için 150-200 milyon civarına yapabiliyorlar.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 300 milyondan aza alacağın kılıçla ancak konserve açarsın ona göre.adam gibi bişi alcaksan 300 milyon bile az:) tabi ben duvara asacam durcak öle diosan 300 milyona al bence.ayrıca kılıçlarla ilgili birçok bilgi chemical ın crossbow topicinde var:) oraya bakmanı öneririm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 napçan kılıcı yaw al bi kasap bıçaı :)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ayrıca benim bahsettiğim ustalar elde dövme çelikten yapıyorlar. Öyle kırılcak, dandik bişey değil.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ben uzun zamandır katana arıyordum, tam böle gerek tipi, gerek ağırlığı, keskin olma hedesi, garantisi, dört dörtlük buldum bitane fiatına bi baktım 1700$. O gün bugündür uzak dururum bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 www.swblades.com burdan alırsan hem ucuz şeyler de var ama kargo parası yüksek. yine de çok pahalı olmaz 150 milyonu geçmez( tabi alcaan şeye göre deişir)[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 İstanbul / Kadiköy 'de aradığın herşeyi ucuza bulursun... 40 milyona kılıç bile war sonra ne biliyim baltalar bardic ler fln da war...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 benim crossbowu bizim kapıcının köyünden yaşlı biri yapmıştı:) güzelde ha kapı deliyo[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Pegasus, 13 February 2004 15:48 tarihinde yapmış bir hata: ...tabi ben duvara asacam durcak öle diosan... Ya süs olsun diye kullanıcak heralde.. Savaşa girmicek ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 boşver gerçek alıp ne yapacaksın git bir oyuncak satan yerlere 2-3 milyona bile var :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: orc_lord, 13 February 2004 16:48 tarihinde demiş ki: boşver gerçek alıp ne yapacaksın git bir oyuncak satan yerlere 2-3 milyona bile var :-p Sonre bi gün şans eseri eve hırsız girer... Kimse fark etmez..Şimdi odanda gerçek kılıçmı asılı olsa mantıklı yoksa oyuncakmı =P Sen git adama plastik bıcağı sok bak sana napıyo =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesela bizim eve hırsız girse oyş:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Chemical, 13 February 2004 16:52 tarihinde demiş ki: Mesela bizim eve hırsız girse oyş:) Çok zevkli olur herhalde.... De ben senin crossbow u gördüm için pek iyi şeyler düşünmüyorum... Adama artistlik yapıp sokiyim derken alet elinde falan kalıcakmış gibi geliyo =P[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Eve hırsız girse ne kılıç gelir aklına insanın ne de crossbow. Allah korusun en büyük korkum bir anda uyandığımda başımda duran pis kılıklı birinin "Uyandı la buuuu Himmet abiii" diye bağırıp üzerime atlaması.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Absolut, 13 February 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Eve hırsız girse ne kılıç gelir aklına insanın ne de crossbow. Allah korusun en büyük korkum bir anda uyandığımda başımda duran pis kılıklı birinin "Uyandı la buuuu Himmet abiii" diye bağırıp üzerime atlaması. Ahah gyy.! Ama ben fantazi yaptım öle değil... Böle çıt çıt sesler duyucan seni görmüycekler sende katanayı alıcan eline deşicen fln =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Açıkcası fikren güzel ama uygulamada deşmek biraz zor iş yani bence öyle bir durumda insan olduğu yerde de kalabilir donakalıp. Bir de tabi hırsız dahi olsa insan öldürmek kolay bir şey değildir herhalde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Absolut, 13 February 2004 17:08 tarihinde demiş ki: Açıkcası fikren güzel ama uygulamada deşmek biraz zor iş yani bence öyle bir durumda insan olduğu yerde de kalabilir donakalıp. Bir de tabi hırsız dahi olsa insan öldürmek kolay bir şey değildir herhalde. Buda insandan insana değişir... Ben tabiki öldürmek istemem ama hiç çekinmeden girerim adama.. Aslında en bantıklısı biz bi Balyoz alalım kafasına wurar bayıltırız..(Gerçi balyozlada kafamı kalır oda ayrı konu)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 balyoza gerek yok al kurusıkı bi tabanca,koy yatağın altına,hırsız girerse alırsın,sıkarsın korkutup kaçırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 valla tüfek var en güzelinden yada ok çekerim crossbow değil ama ok var bitane daa[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Hırsızın elinde tabanca yoka deşersen hapiste de seni deşerler ama nefsi müdafa olmuyomuş o işte ne crosbow ne bi şe direk gömülürüm yorgana :D[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 kadıköyde bildiğiniz yerlerin tarifini yazar mısınız biz baktık ama bulamadık[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Gabe_Logan, 13 February 2004 17:14 tarihinde demiş ki: balyoza gerek yok al kurusıkı bi tabanca,koy yatağın altına,hırsız girerse alırsın,sıkarsın korkutup kaçırırsın. Şimdi adamın silahı olmıycağı ne malum?? Sen kurusıkı yı sıkınca belki adam heycandan seni gerçekten wurucak... Riskli şeyler bunlar...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 aslında o durumda baya tırsılır ama yorgana gömüldükten sonra hırsızın seni farketme olasılığıda var.hiçbişi yapmadan kurbanlık gibi beklemektense eline geçirdiğin bişeyle direk saldırmak daha mantıklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 cengaver olmuş millet sanki bu malkoçoğlu filmi alsın televizyonu gitsin ya canımdan değerli mi[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar