Luinir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 off adamın bir dediği bir dediğini tutmuyor. ömer onan tecrübeli, kerem tunçeri tecrübeli diyor, mirsada gelince yaşlı ondan almadım diyor. lan hıyarto sen değilmisin geçen yıl kerem i yaşlı diye almayan. neymiş oyununu geliştirmiş deget allah aşkına 30 yaşındaki adam neyini geliştirmiş. kerem bildiğimiz kerem. ama sen gittikçe saçmalıyorsun. edit: ermalda bir ispanya ligine gitti iyiki adamın g.tü kalkmış direk ya.
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Xo said: @ dreagloth Mehmeti de sevmiyorum zira, nedense hep sakat oluyor milli maç dönemlerinde. edit: typo bilip bilmeden konuşmaya ne meraklısın. mehmet bütün sezonu sakatlıklarla uğraşarak geçirdi.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 taraftarımız da affını isteyip desteklemeye gitmesin lütfen.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 abi bora hun paçun daha kaç yaşındada milli takıma alıolar adamı ya
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ersan - Hedo varsa problem yok. 2si götürür fason elemelerde,öneli olan sıvadığımız şampiyonalar böyle bir eleme grubunda çıkmamamız gibi bir durum yok. Gaz yapmayın ,Mehmet yok vatan haini falan diye.Birazcık dergi,blog vs okuyun öğrenin kimin ne sorunu olduğunu öğrenip,insanları anlamayı görürsünüz.Ayrıca Mehmet'in milli takım ile ilgili güven sorunları var bahane buluyorsa da kaçmak için hakkıdır.Seveni sevmeyinini bilmem Mehmet yıldızdır ,gösterememiştir kendine yedirememiştir.Duygusal bir adam sonuçta.Ayrıca Türk milli takımı güçlü bir milli takım değildir,bireysel olarak çok iyi olsak da basketbol ekolü değiliz.Aslında beğenmediğimiz Tanjevic (bende beğenmiyorum) bir ekol yerleştirmeyi denedi ,Semih'lerle,Ersan'larla,Engin'lerle o kadro dünya şampiyonasında da iş yaptı fakat akabindeki şampiyonada Hedo ve memo'nun tekrar çağrılması işi bana göre bozdu.Ama sonra düşünüyorum kendi kendime hangi işi? Evimizdeki bir turnuvada binbir reklam kampanyasıyla ve sahip olduğumuz en iyi jenerasyonla gelen bir Avrupa 2.liği dışında Avrupa basketbolunda milli takımlar bazında söz sahibi asla değiliz.Yarı finaller , finaller yazılıp çiziliyor hep ama kalibremiz o kadar değil daha. Ama ben açıkçası Semih-Ömer-Ersan-Cenk-Engin 5inden ümitliyim,fakat bu adamlardan ümilti olmam için Avrupa ve Türkiye liglerinde en iyi takımlarda oynasalar bile aldıkları haftada 1-2 maçta maç başına 20 dakika yetmiyor , bunların NBA'e gidip o disiplin ve tempoyla pişmeleri gerek.Cenk ve Engin'den pek umutlu olmasam da diğer 3ü gidecek ve iş yapacaklar. Bu arada Ermal'ın vize,sağlık kontrolü,Valencia'da yerleşme vs işleri var o tarihlerde...Affını istemesi normal.
Öne çıkan mesajlar