Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
12 Dev Adam' belli oluyor
2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası Eleme Grubu maçlarını 3-20 Eylül tarihleri arasında yapacak A Milli Takım'ın aday kadrosu, 10 Haziran Salı günü açıklanacak.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 13:51 TSİ 6 Haziran 2008 Cuma

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 2009 yılında Polonya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nın eleme grubu maçlarını oynayacak A Milli Takımın aday kadrosunun, 10 Haziran Salı günü, Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilecek basın toplantısında, milli takım teknik heyeti tarafından açıklanacağı bildirildi.

Eleme maçlarını eylül ayında oynayacak milliler, 16 Temmuzda ise İstanbul'da kampa girecek ve hazırlık çalışmalarına başlayacak.

Milli takım, eleme grubu maçlarında C Grubu'nda Fransa, Belçika ve Ukrayna ile karşı karşıya gelecek.

Grubundaki ilk maçını 3 Eylülde sahasında Ukrayna ile yapacak ''12 Dev Adam''ın diğer karşılaşmalarının tarihleri şöyle:

6 Eylül: Belçika-Türkiye
10 Eylül: Türkiye Fransa
13 Eylül: Ukrayna-Türkiye
17 Eylül: Türkiye-Belçika
20 Eylül: Fransa Türkiye

Bu arada, 2009 Avrupa Şampiyonası'nda eleme turu müsabakaları, 4'er takımlı 3 grup ve 5 takımlı bir grup halinde oynanacak. Gruplarında ilk sırayı alan ekipler ile en iyi ikinci 3 takım finallerde mücadele etmeye hak kazanacak. Finallere katılacak son ülke ise İlave Takım Belirleme Turu'nun ardından belli olacak.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:
Benim anlamadığım bu gruba, yorumcular çok zor diyordu. Acaba ben mi bilmiyorum Belçika ve Ukrayna nın gücünü?

Diğer gruplara nazaran zor bir grup. yoksa tabii daha güçlüyüz o takımlardan biz..

Tanjevic faktörü de var tabii, takımı geri iten...

Bakalım gene nasıl bir kadro açıklayıp bizi çıldırtacak.
Mesaj tarihi:
Geçen seferki inanılmaz zor grubumuza da kolay diyolardı , buna da zor diyolarmış şasırmıyorum artık.İlk 2 kesin birincide olabiliriz bu grupta.
Mesaj tarihi:
bende tanjevici cok eleştiriodum gecen sene ama bence bu sene fb de yaptığı şeylr cok iyiydi ve belki bişiler ogrenmiştir die umuyorum o yuzden bu turnuvadan oldukça umutluyum
Mesaj tarihi:
fransa'yı iyi savunma yaparsak yenebilir ve lider cıkabilir. ama yenemesek de bu grup ile en iyi ikincilerde ilk üce girmemiz lazım. ayıp yani su durumda sampiyonaya katılamamak.
Mesaj tarihi:
18 oyuncunun yer aldığı A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Ersin Görkem, Ersan İlyasova, Ümit Sonkol, Engin Atsür, Sinan Güler, Barış Hersek, Bora Hun Paçun, Ender Arslan, Kerem Gönlüm, Oğuz Savaş, Ömer Aşık, Ömer Onan, Semih Erden, Cemal Nalga, Cenk Akyol, Hidayet Türkoğlu, Kerem Tunçeri, Doğuş Balbay.

Mehmet OLMALIYDI
Mesaj tarihi:
TANJEVİC BELAMISIN ARKADAŞ YA DEFOL GİT DEFOOOOOOOL LAN PİSLİK HERİF SIÇTIN GÜL GİBİ TAKIMIN İÇİNE. DEFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.
Mesaj tarihi:
bilip bilmeden atmaya ne meraklı insanlarsınız. mehmet okur belindeki rahatsızlıktan dolayı takımdan affını istediğini söylemiş Tanjevice.
Mesaj tarihi:
Bunu bilmiyordum bak ben.

Xo said:
mehmet okur belindeki rahatsızlıktan dolayı takımdan affını istediğini söylemiş Tanjevice.

Haber sitelerinde de göremedim ama, bence bunu yazmalıydılar. Geçerli bi mazeret.
Mesaj tarihi:
futbol millide yaptıkları gibi oyuncuları pozisyonlarına göre ayrısalardı keşke ya benim tanımadığım adamlar var yani adını duymuşum ama nerde oynar bilmiyorum bilen biri yazarsa tek tek çok iyi olur
mesela barış hersek benim aklımda 1 numara olarak kalmış kerem,engin,ender var vs vs

ek: şimdi haberi bi daha okudum da adam tek tek açıklamış bazı oyuncuları neden alıp almadığını. keşke terim de böyle bişi yapsaydı...
Mesaj tarihi:
@ dreagloth

abi tamam, ben de sevmiyorum Tanjevici. Bugün yollasalar keşke hemen ama Mehmet Okur takımdan affını istemiş hala Tanjevice saydırıyoruz falan :D

Mehmeti de sevmiyorum zira, nedense hep sakat oluyor milli maç dönemlerinde.

edit: typo
  • Yeni Oluştur...