ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 selamlar, bu işlerden çok iyi anladığımı söyleyemem, sorduğum soru muhtemelen kolayca çözümlenebilecek bir şeydir, o yüzden gugılda uzun aramalar yerine burada soruvereyim dedim. şimdi elimde bi site var bunu dreamweaver ile düzenliyorum. sitenin içinde flash barındıran bir tane index.htm, bir tane de asıl anasayfa olan index.php var. ben index.htm üzerinde bi kaç düzeltme yapıp kaydettim. fakat şimdi siteye girince direk olarak index.php'yi açıyor. index.htm dosyasını tekrardan nasıl anasayfa yapabilirim? kocaman teşekkürler. ps: index.php'nin adını değiştirmek gibi manuel bi seçeceneğim yok zira site içindeki bazı flashlar index.php'ye yönlendirilmiş, elimde .fla halleri yok, değiştiremem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 index.htm oradaysa ilk önce onu açmaya çalışacaktır zaten, iis/apache ayarlarında birşey değiştirmediysen (ki bunlar serverın ayarları) yine index.htm'i açması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar