Salieri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Marka:Ati Model:9600Pro Ürün Açıklaması:256MB AGP8X-DDR-RADEON-Tv-Dvi OUT-POWERCOLOR Birim Fiyatı:199.36$ + KDV =235$ ediyor.. Daha alalı 1 ay oldu herhangi bir sorunu yok..Çok memnunum..Satma sebebim 473$lık 9800Pro ekran kartı alacak olmamdır..İstanbul'da oturuyorum almak isteyen evime gelip istediği kadar inceleyebilir.. Fiyata 190$ diyorum ve fiyatta değişiklik olmayacak yeterince uygun olduğunu düşünüyorum.. PS:Bayramda Ankara'dayım almak isteyen olursa getirebilirim.. Teşekkürler..[signature][hline] [Bu mesaj Salieri tarafından 30 January 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Abi hadi bu elindekini almışın neyse iyi güzelde 480$'larlık video kartıyla ne yapacan onu çok merak ettim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hasanemre su yaptigin tam olarak boyle msg atmayin a ornek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ekran kartı napılrsa onu yapcam.ilginç soru..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kart hala elimde bitek buraya açtım forum başka önerebileceğiniz bi site var mı kartı satabilmem için?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 forum.donanimhaber.com[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 eyw[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar