Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Binekler çok Pahalı Ya da para kazanmak çok zor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1gold kaldı ha gayret :D
bu arada maille para yollamada bir bug yok dimi,bugün benim vefakar lvl 36 necrodaki paraları pom a aktarcam,para transferi yapmiş arkadaşlarda yorum alayim bi boşa gitmesin necrocuğumun paracıkları
Mesaj tarihi:
Aratorn said:
o da bişeymi EQ2 de atlar 19 platin di beni düşün bide :))

eq2 de de t2 rare resource 1 plat idi, resource farm lasan daha lvl 20 de plat zengini olursun pvp server da, o kadar dandik bir ekonomi.
Mesaj tarihi:
3-5 goldun hesabını yapmayın 60+da gırla para gelio..
en uyuzu mobun veya başka uyuz bi adamın 1 vurmasıyla attan düşmek.. stamina bugu falan oluo ii oluo yani arada bi atla gitmek, benim ayağımı yerden kesio tavsiye ederim :b
Mesaj tarihi:
eq2 de de t2 rare resource 1 plat idi, resource farm lasan daha lvl 20 de plat zengini olursun pvp server da, o kadar
dandik bir ekonomi.

sen pvp den bahsediosun ben pveden zaten bu tartışmayı uzatmaya gerek yok burası AoC forumu
Mesaj tarihi:
ohh 3 goldu devirdim nihayet ilk iş at alıcam girince oyuna. ama bu 2 golda alınan atı kosarak geciyorum ben be ne iş? ne kadar bi speed artisi var bu atın %20 falan mı?
Mesaj tarihi:
sardius said:
ohh 3 goldu devirdim nihayet ilk iş at alıcam girince oyuna. ama bu 2 golda alınan atı kosarak geciyorum ben be ne iş? ne kadar bi speed artisi var bu atın %20 falan mı?

o diil de atla sprintte suya girince pskopat yüzüyo olimpiyatlara doğru asfasfasf
  • Yeni Oluştur...