fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 eski sevgili çok garip bi olay zaten. bi kuantum fiziği bi eski sevgili denklemleri. vayanasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 öyle demezler mi? aga sen beğenmediysen bana pasla derler filan. ben hiç demedim bilmiyorum da yani. pass that filan. salla yani. bu tip şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 adamlar paslaşmış ama :) biz napalım hani merak ettiğim 2 sinin beraber top sürmüşlüğü varmı acaba rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 abi.. bence durum yeterince iğrenç.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yuro 2008 öncesi ii gitti bu konu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hyr bu topu oyuna kim sokuyor ben onu öğrenmek istiyorum, kenardaki adam kim kardeşim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bide teknik direktör var karanlıkta kim acaba cons mu yoksa bence o evet evet gizli teknik direktör cons .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 cons u uzaylılar kaçırdı 2012de geri getirceklermiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 gelişine çakarım hatalı pas yaparsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 fistan topu calmaya geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 @ Quibble havalar nasıldı dışarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 paslaşmadık hatunu yaw. tanıyodum zaten ikisinide. adam olgunluk yaptı. ben çıkmaya başladıktan sonra hatunla üzülmüş falan şansını boşa harcadığına heralde. benim için çok değerli bir hatun değildi yani alacağımı almıştım kendisinden gris gördüydü fenada diildi aslında jasdja. sonra çok sallamıyodum falan küstü bu hatun. ayrılıcam dedi ayrılma seni yemeğe çıkarayım falan dedim. sonra adam gibi giyindim güzel yere gidicez diye falan balık yedirip kılçığını sömürücektim sonra tam evden çıkacakken arkadaş aradı 'olm yeraltından notlar'a bilet var fazla kalk gel' diye. daha önemli gelince hiçbişi söylemeden sattım hatunu ertesi gün ayrıldı tabi benle kendisi. heheçoktafifiki yaptım. bunun üzerine tekrar birleşmişler diğeriyle halada çıkıyolar evlenirlerde büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 oda iimişte bana biri beni kekliyo gibi gelmeye başladı constan şüpheleniyorum :S sdfgqe1err Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bana fake mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yoooo niye üstüne alındın ki :S ahaha cons kalbimizde değilde yanıbaşımızdaymış haberimiz yokmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 sonuna (: koymayı unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar