EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kesinlikle deneyin başta sinir harbi sonrası tam bir curcuna :D ha bu arada kimseye durup dururken asılmadım... uzun hikaye>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ok (ama yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ya bole yazdiniz zaman ben kim erkek kim kiz kim kimin sevgilisi kimin eski sevgilisinin yeni sevgilisi erkek arkadasi yada eski sevgilinin kiz mi erkek mi yoksa sen mi erkeksin nesin??? ben anlamadim ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben döverim. açık konuşayım şimdi. döverim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben hala anlamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 döversin ha? vay delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 @ Quibble sen gez gel aga la başlarda yıkarım dağıtırım falan diye düşünüyosunda sonradan ne bilim komik geliyo tiye alıyosun bayya eğleniyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 şimdi sen varsın. senin eski kız arkadaşın var. kız arkadaşın dediysem de yani yazılı olmayan kurallar dahilinde birbirinizden başka hiç kimseyle sevişmeyeceğinizi söylediğin bi dişi ( opsiyonel olarak erkek de olabilir bu ( her türlü opsiyon)) sonra siz ayrılmışsınız bununla, çünkü sen veya o artık başkasıyla sevişmek istiyor. işte aradan bi vakit geçiyor. sen bunun yeni sevişmek istediği (ve hali hazırda seviştiği) adamla tanışıyosun. olaylar gelişiyo. muhtemelen baya privacy içeren bir buluşma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 EponymouS said: @ Quibble sen gez gel aga sdfsdfsd tamam kanka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 eyw fedecim. sdfsdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 lan şimdi düşündüm de komik de gelebilir duruma göre. yani unutamamış olsan seviyo olsan diye düşündüm ben yani. ondan. yoksa laleyttan bi ilişki olsa sallamam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ayrılmışsınız olmuş bitmiş gitmiş yitmiş, kimin kime bağılığı hangı yazılı olmıyan kuralı ne baskasıyla sevişemez mevzusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 fede said: şimdi sen varsın. senin eski kız arkadaşın var. kız arkadaşın dediysem de yani yazılı olmayan kurallar dahilinde birbirinizden başka hiç kimseyle sevişmeyeceğinizi söylediğin bi dişi ( opsiyonel olarak erkek de olabilir bu ( her türlü opsiyon)) sonra siz ayrılmışsınız bununla, çünkü sen veya o artık başkasıyla sevişmek istiyor. işte aradan bi vakit geçiyor. sen bunun yeni sevişmek istediği (ve hali hazırda seviştiği) adamla tanışıyosun. olaylar gelişiyo. muhtemelen baya privacy içeren bir buluşma olur + rep lan yoksa o sen misin herif buluşmak istiyo benle >:D< eski sevgilim yetmemiş olcak banada sevecek(diye değiştirdim malum forum kuralları) heralde :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 fede said: şimdi sen varsın. senin eski kız arkadaşın var. kız arkadaşın dediysem de yani yazılı olmayan kurallar dahilinde birbirinizden başka hiç kimseyle sevişmeyeceğinizi söylediğin bi dişi ( opsiyonel olarak erkek de olabilir bu ( her türlü opsiyon)) sonra siz ayrılmışsınız bununla, çünkü sen veya o artık başkasıyla sevişmek istiyor. işte aradan bi vakit geçiyor. sen bunun yeni sevişmek istediği (ve hali hazırda seviştiği) adamla tanışıyosun. olaylar gelişiyo. muhtemelen baya privacy içeren bir buluşma olur yoo abi. ben bulustum sevgilimin eski sevgilisiyle. cocuk baya seker bişi. muhabbet ettik içtik falan. içinden ne demiştir bilemicem de oyle bi sogukluk falan olmadı hiç. belki baktı dövemeyecek sırnaşayım bari demişte olabilir uehau ama tersi bi durumu yasamadım hiç.yani eski sevgililerimin yeni sevgilileriyle bulusmadım konusmadım tanısmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 fede çıksında eğlenelim biraz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 sevişemez demedim ki ben. sevişmek istiyor dedim. yani ben hala sevişmek istiyor olsam durum değişirdi dedim. vallaha öyle dedim. şurdan şuraya sevişmek nasip olmasık ki bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tamam abi ya dövmüyorum tamam. severiz artık biz de nabalım. katlanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 abowwwww konu acaip kaydı yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 valla geçen sene ocak-mart bi hatunla takılmıştım. eski sevgilisi arkadaşımdı zaten adam ben mutlu edemedim sen et gibi bişi dedi. çokta fifiydi herif için. sonra ayrıldım falan hatundan. ben arıldıktan sonra ikimizde eski sevgili olduk. sonra noldu? o arkadaş bi daha çıkmaya başladı bu sefer ben tek eski sevgili oldum. karıştı böle asdasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 siz baya duvar pası olayına girmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 oha paslamışlar kızı aboow nası mide kaldırır ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 gol olmus bence =) kızın mide mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yok ilk pası veren topu tekrar nası almış ayağına onu anlamadım ben yapamam şahsen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ne günlere kaldık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 AHAHAHA ÇOK İYİ YA ESKİ SEVGİLİ MAL TABİİ PASLAŞIN ARANIZDA AHAHAHA Öküz müsünüz abicim "paslaşma" falan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar