Zegna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 guzel yapım, kadro saglam. konu ilginizi cekermi bilmem ama oyunculuk 8/10 direk hemen hemen tum oyuncularda. acıldıysa bulamadım bu arada topik. Natalie Portman, Anne Boleyn Scarlett Johansson, Mary Boleyn Eric Bana, Henry Tudor Jim Sturgess, George Boleyn Mark Rylance, Sir Thomas Boleyn Kristin Scott Thomas, Lady Elizabeth Boleyn David Morrissey, Thomas Howard - Duke of Norfolk Benedict Cumberbatch, William Carey Oliver Coleman, Henry Percy Ana Torrent, Katherine of Aragon filmin konusu pek ilgimi cekmedi, hem natalie hem scarlett ayni filmde OoOo filan diye izledim ejheıj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bu bi kitaptanmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 eric bana hayatın anlamı budur duruşunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 oyuncular çok iyi ama konusu tırt geldi bana. şimdi baktım da said: Mary Boleyn, on dört yaşında, masum bir kız olarak kraliyet sarayına geldiğinde Kral VII. Henry’nin gözlerini kamaştırır. Kralın sonsuz ilgisi karşısında tüm varlığı alt üst olan Mary’nin krala olan aşkı her geçen gün artarken, apaçık yaşanan bu aşkın beraberinde sarayın taçsız kraliçesi olarak görülmeye başlanır. Zamanla kralın ilgisini kaybetmeye başlayan Mary, karşısında rakip olarak kardeşi Anne’i bulacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 izleyenler iyi diyor bu filme. kült olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 fede said: izleyenler iyi diyor bu filme. kült olur ahahahahahaahhaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 urmesque said: oyuncular çok iyi ama konusu tırt geldi bana. şimdi baktım da said: Mary Boleyn, on dört yaşında, masum bir kız olarak kraliyet sarayına geldiğinde Kral VII. Henry’nin gözlerini kamaştırır. Kralın sonsuz ilgisi karşısında tüm varlığı alt üst olan Mary’nin krala olan aşkı her geçen gün artarken, apaçık yaşanan bu aşkın beraberinde sarayın taçsız kraliçesi olarak görülmeye başlanır. Zamanla kralın ilgisini kaybetmeye başlayan Mary, karşısında rakip olarak kardeşi Anne’i bulacaktır. iki sezonluk dizi çıkardılar o konudan, film mi çıkaramıycaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Abi bu anne boleynin kardeşi ölmemiş miydi? Bide gerçekte kralla ilişkisi oldu mu o hatunun tam bilmiyorum detayları. Yani film gerçekçi mi yoksa kurgu mu?, edit : Bide hikaye Anglikan kilisesinin kurulmasında mihenk taşı bi olay, o yüzden tarihi önemi büyük :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 the other boleyn bitch daha çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 anne boleyn den önce onun ilişkisi oluyo kralla. filmi henüz seyretmedim de zannetmiyorum bu kadar ünlü bi olaydan kurgu yapacakları.mümkün olduğunca gerçeğe sadık kalmışlardır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Henry VIII olmasin o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 evet bi eksik yazmışlar. olur o kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 izledim izledim izledim! bence cok guzeldi tavsiye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Afişe bakıyorum da, konuya ihtiyacı yok sanki.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben bu filmi izlemek istemiyorum, bu iki kadin ayni ortamda bulunmamali, delirtmeyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Eric Bana'nın duruşu direkt "Lan elimizin altındaki hatun iyi de, öbürü de taşmış be yav, ne yapsak ki" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kraliçe manyak ayar veriyor bir de which daughter, sir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu iki kadınla ben daha güzel film yaparım ama konusu daha basit olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben film yapmaya zaman bulamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bak bu güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 uterim misketlerini hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 konusuz film yapılır bu ikisiyle scarlett ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 o deil de the tudors'da direk saksafonla başlıyordu Mary, filmde Scarlette çok masum takılmış, o malzemenin hacim olarak yarısı ablasında nası süründürdü kralı, gerçi fazla abartınca aldı kral havasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tudors'da mary zaten önce fransa kralında staj yapıyordu. sonra fransa kralı tavsiye ediyordu ingiliz'e en favori bineğim bu diye. (valla dizide adam buna benzer bir cümle kullandı) filmde nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar