Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Other Boleyn Girl

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

guzel yapım, kadro saglam. konu ilginizi cekermi bilmem ama oyunculuk 8/10 direk hemen hemen tum oyuncularda.

acıldıysa bulamadım bu arada topik.

Natalie Portman, Anne Boleyn
Scarlett Johansson, Mary Boleyn
Eric Bana, Henry Tudor
Jim Sturgess, George Boleyn
Mark Rylance, Sir Thomas Boleyn
Kristin Scott Thomas, Lady Elizabeth Boleyn
David Morrissey, Thomas Howard - Duke of Norfolk
Benedict Cumberbatch, William Carey
Oliver Coleman, Henry Percy
Ana Torrent, Katherine of Aragon

filmin konusu pek ilgimi cekmedi, hem natalie hem scarlett ayni filmde OoOo filan diye izledim ejheıj
Mesaj tarihi:
oyuncular çok iyi ama konusu tırt geldi bana.
şimdi baktım da

said:
Mary Boleyn, on dört yaşında, masum bir kız olarak kraliyet sarayına geldiğinde Kral VII. Henry’nin gözlerini kamaştırır. Kralın sonsuz ilgisi karşısında tüm varlığı alt üst olan Mary’nin krala olan aşkı her geçen gün artarken, apaçık yaşanan bu aşkın beraberinde sarayın taçsız kraliçesi olarak görülmeye başlanır. Zamanla kralın ilgisini kaybetmeye başlayan Mary, karşısında rakip olarak kardeşi Anne’i bulacaktır.
Mesaj tarihi:
urmesque said:
oyuncular çok iyi ama konusu tırt geldi bana.
şimdi baktım da

said:
Mary Boleyn, on dört yaşında, masum bir kız olarak kraliyet sarayına geldiğinde Kral VII. Henry’nin gözlerini kamaştırır. Kralın sonsuz ilgisi karşısında tüm varlığı alt üst olan Mary’nin krala olan aşkı her geçen gün artarken, apaçık yaşanan bu aşkın beraberinde sarayın taçsız kraliçesi olarak görülmeye başlanır. Zamanla kralın ilgisini kaybetmeye başlayan Mary, karşısında rakip olarak kardeşi Anne’i bulacaktır.

iki sezonluk dizi çıkardılar o konudan, film mi çıkaramıycaklar.
Mesaj tarihi:
Abi bu anne boleynin kardeşi ölmemiş miydi? Bide gerçekte kralla ilişkisi oldu mu o hatunun tam bilmiyorum detayları. Yani film gerçekçi mi yoksa kurgu mu?,

edit : Bide hikaye Anglikan kilisesinin kurulmasında mihenk taşı bi olay, o yüzden tarihi önemi büyük :P
Mesaj tarihi:
anne boleyn den önce onun ilişkisi oluyo kralla.

filmi henüz seyretmedim de zannetmiyorum bu kadar ünlü bi olaydan kurgu yapacakları.mümkün olduğunca gerçeğe sadık kalmışlardır muhtemelen.
Mesaj tarihi:
o deil de the tudors'da direk saksafonla başlıyordu Mary, filmde Scarlette çok masum takılmış,
o malzemenin hacim olarak yarısı ablasında nası süründürdü kralı, gerçi fazla abartınca aldı kral havasını
Mesaj tarihi:
tudors'da mary zaten önce fransa kralında staj yapıyordu. sonra fransa kralı tavsiye ediyordu ingiliz'e en favori bineğim bu diye. (valla dizide adam buna benzer bir cümle kullandı) filmde nasıl bilmiyorum.
  • Yeni Oluştur...