dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 arkadaslar yarın legbra ankaraya ziyaretime geliyo ve gidilicek mekan ariyoruz, var midir oneriniz? şoyle akşamlari gidip blues,jazz veya rock&roll dinleyebilecegimiz bi yer? bu ozelliklerde olmasa bile, guzel bi yer bilyorsanız tavsiye etmekten cekinmeyin, cünkü ankarada 2 senedir olmama ragmen ben dogru dürüst bi yer bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 blues bar bulduk gerisini ariyoruz ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 blues nerde? örenelim bari, rock&roll: corvus u biliyorsundur heralde bestekardaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 keyifin bi üst katında. keyif nere diyeceksin tabi: sakarya' da bi mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ankaraya geldiimden beri gittiğim yer kızlıay arjantin tunalı incek gop bide bilkent başka hiç bir yere gitmedim sdfsdf sakarya nerde dicem konu kaycak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 aman hacı boşver. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar