Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTS LvL 70 Tauren Warrior

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slm arkadaşlar eu-karazhan serverinde bulunan 70 lvl warriorumu satmak istiyorum.
itemler; 3 parça T4 ssc tk grull ve maggy dropları var.25 man instancelerde furry olduğum için dps olarak aldım seti 375 bs 375 mine war
Silah olarak Dragonstrike ve spiteblade war ayrıca bankada gladiator mace ve gladiator sword war 2h olarak stormherald ve lionheart executioner war isteyen spec değiştirip sworda geçebilir
tank seti olarak full epic olup karazhan ve heroic dropları mevcut gayette iyi defans ratelere sahip bi char ssc tanklayabilecek kapasitede
pvp set olarak 2 parça s1 2 parça vengaful var 13.5k honor puanı ile 1570 arena puanı hazırda beklemektedir
ayrıca çok iyi bir progrese sahip olan türk guildindeyim şu an Hyjal başlandı isteyen orda devam edebilir
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&n=Rairness
dört beş gündür oyuna giremiyorum finallerim dolayısıyla en son arena kasmak için pvp talente geçmiştim ve onun linkini veriyorum
fiyat olarak 250 ytl düşünüyorum pazarlık edilebilir takasa girmeyi düşünmüyorum çünkü oyunu bırakmak istiyorum

migrate açıktır ve boxlar mevcuttur..

ciddi olarak görüşmek isteyenler pm atabilir
Mesaj tarihi:
eklemeyi unuttum çoğu faction ile revered ve sonlarında exaltede çok az kalmış durumda %60 flying mount war 4 5 gündür oyuna giremediğim için daily yapamıyorum o yüzden charda gold az sürekli talent kırmamdan dolayı bi türlü gold tutmak nasip olmuyo :)-D
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...