Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 acer aspire 6920G Acer in bu modelini kullanan oldunmu? Hakkinda bi bilgiye sahip olan paylasirsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Kullanmadım ama almışken 17" bi bilgisayar al, onlarda nümerik klavye falan var, bayağı desktop replacement. bu 16" ilginç bi boyutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ozellikleri pek iyi degil bana kalirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 iyi degil derken? 4 mb ram 512 NVIDIA GeForce 9500 2.1 ghz 320 gb - 5400 rmp blue ray Bana gayet iyi göründü. Sadece anlayamadigim ekran karti icin 1280 mb turbo cache... bu ne demektir bilmem. Özellikle wow oynamak icin almayi dusunuyorum. Acerlarin isinma sorunu cikardigini okudum. Bu model hakkinda dogrudan kullanici yazisi bulamadim. Alienware alabilecek bi bütcem henüz yok. Missler gibi wow umu oynayabilecegim bir notebook olarak ümitliyim bu modelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 asus F8SN240DV bundan iyi gibi. acer sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ekran karti daha kaliteli olan makinelre yonel. 4gb ram de aldatici olmasin, cok gerekli olmayan ucuz bir parca. onun di$inda bluray war ama cozunurluk yetersiz. hdmi out la full hd tv ye baglayacaksan ok. ama yok ben burda full izlerim dersen olmaz, 1920x1200 ekran cozunurlugu olan laptoplara yonelebilirsin. ama biraz tuzlu tabi. 320gb 5400 rpm de yetersiz kalabilir. 7200 luk 250gb yeterli gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 512 NVIDIA GeForce 9500m ekrankartinin iyi oldugunu düsünmüstüm. Yapabilecegin bir model tavsiyesi varmi peki Esh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yok i$te, sorun o. laptop endustrisi surekli guncelleniyor. her ay bir model cikiyor editleniyor. forumlardan ara$tirmani ve kullanici yorumlarina bakmani oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar