sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bu işten anlayanlara bir soru: Evimdeki standart 4 portlu router'dan wireless internet kullanmamı sağlayacak bir donanım mevcut mudur? Yani portların birine wireless yayın yapan bir aracı takıp dizüstü bilgisayardan internete bağlanabilir miyim, böyle bir aygıt var mıdır? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 öyle bir donanım olduğunu sanmıyorum. olsa bile bir de üzerine firmware bulman gerekir ki bu oldukça zor birşey. ama çok ucuza direk wireless hizmeti veren routerlar var. ben 60ytl gibi bir fiyata SmartNet marka bir routerla görüyorum işimi.
sharky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Aradigin seyin adi Wireless Access Point.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ayni sistemi ben kullaniyorum, 4 port router uzerinde bir de 1 wireless access point.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Peki nasıl birşey bu wireless access point? Elimdeki mevcut router'a mı takıyorum, yoksa kendi başına bir router mı? Tavsiye edebileceğiniz modeller var mı?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 eger sadece access point ise router'a takiyorsun. en ucuzunu al iste. zaten 70-80'den filan pahaliysa gidip acces point ozelligi de gosteren router al.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Kendi router'ım var, memnunum da, yani router özelliği olmasa da olur, wireless'a çevirsin yeter. Misal bakıyorum vatan'a, söyle birşey var: http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27216 Aradığım şey bu mudur acaba?
Öne çıkan mesajlar