Peter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bu ekran kartını almayı düşünüyorum ama insanlar ısınıyor demiş neye göre ısınıyor bu almalımıyım yoksa normak gt mi almalıyım (arada baya fps farkı var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 amp lar zotacın fabrika çıkışı oc (hızarşırtma) lı modelleri. ısınıp yansa bile servis garantisi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 8800 gts var bende, ısınma falan yok, gerçi kasada baya büyük bir fan var, ondan dolayı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yanlıs yere acmısım oooooof alan yetkilisi tasıyabilirse sevinirim benim kasada da büyük bi fan var kenarda var 1 tane bi de arkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bende Zotac AMP var. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Memnun musun Zotac AMP'tan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yan komşu almış fan sesini içimde hissediyorum önermem yani hd4870 çıkıyor bir haftaya kaçmaması gereken bir ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar