Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 nerden alıyosunuz onu bende alıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Tam hatırlamıyorum. Old Tarantia yada Conarch Village olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben vendordan pot almam, ilkelerime aykırı, ama bende de aynı durum mevcut hehe. "lan stack e sığmıyo bu içiyim" dedim, içtim baktım duruyo falan. iyi dedim sömürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yarın downtime var galiba patch gelicek orta büyüklükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 evet stack olmayan potion gördüğünüzde başka bir envanter penceresi açık olduğunda içerseniz, bitmiyor. dahası ranger'ın çok fena abuse edilebilecek bugları var. (iki tane fire stance açabilmek gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Alexi_Septimus said: dahası ranger'ın çok fena abuse edilebilecek bugları var. (iki tane fire stance açabilmek gibi) gui bugından dolayı öyle görünüyor sadece biri açık aslında. 2 kere alt+z yaparsanız düzelir. benim assasinda da iki tane poison stance açılıyor ona bakarsan =) ama +50+50=+100 vurmuyorum. rangerın abuse edilebilen leg trapi var. nasıl oluyor bilmiyorum ama geçen gün beni leg trape yakalayan bir ranger dagger meseafesi de kısa oldu için silahlarını kaldırıp unarmed kafa ata ata öldürdü beni. ki bu işlem 5 dakika sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 oyundaki bugları konuşmak yerine oturup exploitlerden söz etmek ilginçmiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 geçen savaşıodum guardianımla öldüm ama adamım yere yatmadı hala kullanabiliodum 3-4 saniye sonra 2.80 yere yattım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bence o lag den olmuştur ,zaman zaman ping 9999 lara cıkıyor,yürüyorum yürüyorum sonra bi bakıyorum 100m geriye dönmüşüm ,düşünüyorum o an neydi bunun adı DEJAVU :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yok lag deildi karşıdakide bana vuruodu hala :D lag olsa anlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 aha! bi bug daha buldum King Conan's Palace da kapıdaki adamda quest işareti yanıo ama konuşamıosun bööle iş mi olur? zaten noble distinct'in yeni adı buglar şehri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 sanctumdaki prensessin bug'ı da iyi bir bug :D vuruon vuruon hiç bişi yapmıo öylece duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Aratorn said: sanctumdaki prensessin bug'ı da iyi bir bug :D vuruon vuruon hiç bişi yapmıo öylece duruo bugünkü patchle düzeltildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 daha açılmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar