SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Power XL radyosunda bu tarz müziklere takılıp kalıyorum maalesef çoğunun isimlerini bilmiyorum. Mininova gibi kaynaklardan edinebileceğim Lounge tarzı toplama müzik albümleri yada tek tek şarkı olarak önerilerinizi verirseniz sevinirim. Bir de Lounge müzik seven arkadaşlarla görüşmek isterim. Öneriler için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 - The Chillout lounge - Cafe del mar - Coffee Lounge - Lounge del mare - City lounge serileri (bunu özellikle tavsiye ederim) - Ibiza Chill Session Selected By Jason Tyrello (güzel bir compilation bu da) - Pek lounge/chillout değil ama türe girmişken kaçırma: Jazzanova'nın yaptığı/seçtiği bütün albümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 /summon penth Döşenin neyiniz varsa, ben de istiyorum bunlardan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bu arada yukarıda yazdıklarım en az 2, genelde 3-4 cd olduğu için tahminimce 1-2 ay rahat rahat takılırsınız ayrıca last.fmden de aratın lounge tagiyle, ben ilk aklıma gelenleri yazdım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Pioneer Summer Lounge (2005) Şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Ben de http://somafm.com/ 'deki lounge kanalıyla tanışmıştım bu hedeyle. Arada bir last.fm programcığına yazıyorum çalıyor, iyi geliyor ama hiç araştırmadım hangi grup nasıl icra eder,neyi dinlemeliyim falan diye. Fazla içine girmediğim bi genre olduğundan olsa gerek lounge tagı yetiyor dinlemem için:)o Tavsiye ederim ama herkese, dinlendirici hoş bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 102.0 lounge fm ayrıca del mar iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar