Masteis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 3-4 aydır ne bir partiye nede bi konsere gittim. ne güzel önceden bi gruplaşıyorduk, halada gruplaşma oluyorda bi üşengeçlik oluyor gitmiyorum böyle isteksiz kalıyorum ama bi yandanda gitmek istiyorum. En son astral projection konserine gittik bi güzel kurtlarımızı döktük ondan sonra parti falan birşeyler oldu bitti yani sonra benim için ortam birden. öyle bi paradox yedim ki duygu kargaşasından ölücem nerdeyse. Hani çok özlüyorum o günleri dans etmek eğlenmek dasdasa bağlayıp saçma sapan muhabbetlere girmek vs. Fakat gitmiyorum artık arkadaşlarımın yanına. Bilmiyorum ne oldu. En son gittiğimde kendimi huzursuz hissettim hani bi tatsızlık vardı anlayamamıştım eskisi kadar eğlenemiyordum. Fakat değişen birşey yoktu. Ortam aynı insanlar aynı neden bi anda kopmak istedim bilmiyorum ve dönmek o kadar çok istiyorum ki fakat olmuyor. Hani o ortamın içinde 10 yıllık arkadaşımda olmasında rağmen artık kendimi soğuk hissediyorum anlamsızca. Kendime geçenler acaba çok fazla takıldık sıkıldım falan mı dedim ama hani anlamda veremiyorum. Belki eğlencenin bokunu çıkarttım doydum heralde diyorum ama genede o özleme duygusu içimde kabarıyor. Gene ortamıma döndüğümde eskiden aldığım hazı almak istiyorum ama alamıyorum ve çok boktan bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 gayet de rahat başlayabilirsin tekrardan sadece bir iki kez kendini zorlaman lazım çıkmak için. ya da 10 yıllık da olsalar arkadaşlarından sıkılmışsın. sanki bir değişikliğe ihtiyacın var çevrende, dinlediğin müzikte, şunda, bunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 eğlencenin bokunu çıkarmış olabilirsin. ya da hep aynı şeyleri yaptığınız için arkadaşlarınla, sıkılmış olabilirsin.. farklı etkinlikler deneyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 said: 3-4 aydır ne bir partiye nede bi konsere gittim lisede gittiğim (6-7 sene oldu herhalde) blind guardian konserinden beri hiç konsere gitmedim... a bi dakka 2 sene önce mi ne blues brothersa gitmiştim bi de o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 karı kız lazım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Ardeth said: said: 3-4 aydır ne bir partiye nede bi konsere gittim lisede gittiğim (6-7 sene oldu herhalde) blind guardian konserinden beri hiç konsere gitmedim... a bi dakka 2 sene önce mi ne blues brothersa gitmiştim bi de o var Sen kendini niye normal insanlarla bir tutuyosun ki simdi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 arkadaş kadar soğumadımda bendede gençlik mi öldü nedir o kadar festival var falan eskiden nası heyecan yapardım böle dörtgözle beklerdim. gelmedik adam kalmıyo resmen bu yaz hiç gidesim yok. çadır kur bekle bekle toz toprak falan. alala ya konser festival kaçırmazdım eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 unac said: karı kız lazım sana (tu):)-D(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 unac said: karı kız lazım sana +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 olayı direk karı kıza vurdunuz ya tebrikler. olay o değil olay eskiden aldığım hazı alamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Farklı şeyleri denemeye ihtiyacın var o zaman. Yeni hobiler edin kendine. Belli ki eski eğlence tarzından baymışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 `1-2 guzel arkadas edinsin grubun, isinirsiniz.` diyecektim =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bi süreli bi değişiklik yap yani sıkılmışsın işte belli, normal bişey. değişiklikten başka yapabileceğin bişey yokmuş gibi şu durumda, zaten gerçekten zevk aldığın şeylerse yaptığın değişiklikten sıkılıp eski hayatına geri dönersin heralde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar