Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soğumak

Masteis

Öne çıkan mesajlar

3-4 aydır ne bir partiye nede bi konsere gittim. ne güzel önceden bi gruplaşıyorduk, halada gruplaşma oluyorda bi üşengeçlik oluyor gitmiyorum böyle isteksiz kalıyorum ama bi yandanda gitmek istiyorum.
En son astral projection konserine gittik bi güzel kurtlarımızı döktük ondan sonra parti falan birşeyler oldu bitti yani sonra benim için ortam birden.
öyle bi paradox yedim ki duygu kargaşasından ölücem nerdeyse.
Hani çok özlüyorum o günleri dans etmek eğlenmek dasdasa bağlayıp saçma sapan muhabbetlere girmek vs.
Fakat gitmiyorum artık arkadaşlarımın yanına. Bilmiyorum ne oldu. En son gittiğimde kendimi huzursuz hissettim hani bi tatsızlık vardı anlayamamıştım eskisi kadar eğlenemiyordum.
Fakat değişen birşey yoktu. Ortam aynı insanlar aynı neden bi anda kopmak istedim bilmiyorum ve dönmek o kadar çok istiyorum ki fakat olmuyor. Hani o ortamın içinde 10 yıllık arkadaşımda olmasında rağmen artık kendimi soğuk hissediyorum anlamsızca.
Kendime geçenler acaba çok fazla takıldık sıkıldım falan mı dedim ama hani anlamda veremiyorum. Belki eğlencenin bokunu çıkarttım doydum heralde diyorum ama genede o özleme duygusu içimde kabarıyor. Gene ortamıma döndüğümde eskiden aldığım hazı almak istiyorum ama alamıyorum ve çok boktan bi durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
said:
3-4 aydır ne bir partiye nede bi konsere gittim

lisede gittiğim (6-7 sene oldu herhalde) blind guardian konserinden beri hiç konsere gitmedim... a bi dakka 2 sene önce mi ne blues brothersa gitmiştim bi de o var

Sen kendini niye normal insanlarla bir tutuyosun ki simdi =p
Sosyal ağlarda paylaş

bi süreli bi değişiklik yap yani sıkılmışsın işte belli, normal bişey. değişiklikten başka yapabileceğin bişey yokmuş gibi şu durumda, zaten gerçekten zevk aldığın şeylerse yaptığın değişiklikten sıkılıp eski hayatına geri dönersin heralde. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...