Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kaç soru..


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Genelde nette her aradığımı bulup burda topic kirliliği yapmaktan kaçınan biriyim. Ama bu sefer bulduğum cevaplar benim sorularıma pek de istediğim cevapları vermedi. Bu yüzden konu açmaya karar verdim. Lütfen mesleğinde bilgili arkadaşlar cevaplasın :P

Karakterimle ilgili bir özet geçeyim:

-70 druid, swift form şu an yok ama yeterli param var.
-375 skinning, 375 mine
-375 herb, 375 alc, rogue ark ı var :D

Sorular:

1- Swift formlu ve onsuz, skin-mine ikilisi ile kazancım nasıl olur?

2- Skin yerine jc alsam, daha mı iyi olur? Diyelimki aldım sadece prospect açılana kadar kasıp, sonra ore ları prospect ederek birşeyler yapabilir miyim? (düşük jc skill i ile, yüksek level ore ları prospect edebiliyor muyuz bilmiyorum)

3- Dediğim gibi hazırda herb-alc ikilisi olan, bir kaç flask recipe si olan rogue bir arkadaşım mevcut. %280 mount unu alıp, ona yatırım yapsam, getirisi daha fazla olabilir mi?(Birinci soru ile kıyaslarsanız sevinirim)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1.swift formsuz skinning e pek farketmez ancak mine toplamana zarar verir. bu aralar mine da ne kadar ekmek var bilmiyorum ama skinning de para var lw kasanlar yüzünden..
2.skin yerine jc alma gereği yok artık.. mavi gemleri kullanan az ve prospect yapcak bir arkadac jc yap kendine derdin kalmaz.. muhtemelen 300 jc istiyordur outlands orelarını patlatmak icin..
3.arkadşına hiç verme derim paranı.

bence kendine epic f. m al. herb veya mine ile engineering (bunda çok para var) ögren bi yandan gaz topla diğer yandan ot veya maden.. topladıgın otlarla senin kanka alchemy arkadasına pot yaptırt sonra da sat.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...