yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Aldım, 1 gün kullandım, alışamadım(önceden başka bir model kullandığım için) rafa koydum. Tertemiz, sapasağlam. http://www.pcworld.com.tr/resim/cache/Logitech%20ChillStream_thumb400.jpg şurda süper bi video tanıtımı var: http://www.chip.com.tr/video/Logitech-Chillstream_9.html Ben 85ytl'ye almıştım. Biraz araştırdım, nette de 75-90 arası değişiyor fiyatları. Ben 60ytl'ye satıyorum. İzmir'de elden veririm, diğer şehirlere masrafları alanın karşılaması şartıyla kargoyla atabilirim. 1,5 seneden fazla garantisi mevcut, faturası bilen var. İsteyen olursa fotoğrafını çeker koyarım. (aynı üstteki fotoğraf aslında ama olsun :D) Sen neden alışamadın yahu derseniz, 2 yıldır sürekli logitech dual action kullanıyordum.. Bu pad o modele göre biraz farklı, mesela soldaki analog'u yukarı yerleştirmişler. Ben alışamadım şahsen. Ancak klimalı falan püfür püfür, hiç gamepad kullanmamışsanız çok süper bir seçenek bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 oha xboxın gamepadinin aynısı. bu arada o analogların yeri çok büyük rahatlık sağlıyo biraz daha uğraşasaydın alışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Valla olmadı uğraşamadım gitti... Son fiyat 50'ye bırakıyorum haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 up :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 gittigidiyor üzerinden satmayı düşünürmüsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 öm attım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 @Dragonfire, kusra bakma bir türlü koyamadım gittigidiyor'a hala. Bu pazartesi mutlaka halletmeyi düşünüyorum ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 gittigidiyor'a koydum ancak komisyon aldıkları için fiyatı da bir miktar arttırmak durumunda kaldım. http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=10668317 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bişi sorucam usb turner ile ps2 ye takılabilirmi acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Hiç bir fikrim yok açıkçası denemedim ve o amaçla almadım ama bi araştırayım tabi8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 gittigidiyo süresi bitti, ilgilenen varsa pek yakında tekrar koyacağım gg'ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yav said: gittigidiyo süresi bitti, ilgilenen varsa pek yakında tekrar koyacağım gg'ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Elden 45'e veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 gg süresi bittiyse ve satamadıysan aynı koşullarda tekrar ücretsiz listeyebiliyorsun. Joystick bakıyordumda düzgün bişi bulamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Tamam yapıyorum o zaman http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=10668317 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 her türlü fiyat teklifine açığım duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 İlan hala geçerli mi acaba, yoksa satıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar