fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben de kardeşim yumruk atmıştım 5 6 yaşındayken, kafasını kalorifere çarptı yarıldı bi de dilini ısırdı, kopuyodu
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Ben babamı tutup kardeşime attım sonra saunaya girip kalorüferi dilledim. Ne deşiymişiz eskiden.
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben kardeşimi ayaklarından tutup yüz üstü gelecek şekilde havaya kaldırdım. ellerimin arasından ayakları kaydı, burun üstü yere düştü. olan şeyler bunlar.
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bikere yine tokat salladım kardeşime, ıskalayıp duvara vurdum, parmağım yamuldu
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Abi siz bayağı manyakmışsınız haberimiz yokmuş :) Önce envai çeşit işkence şekli,şimdi bu...
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bizde böyle lan, işine gelirse. şaka şaka işine gelmese de böyle
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bende küçük bi topla annemin gözlügünü anlına saplamıştım
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 boncuklu tabancayla arkadaşın gözüne sıkmıştım. birlikte çıkardık boncuğu sonra.
Nexus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 boncuklu tabanca benim gözüme patladıydı 1 milimle körlükten kurtulduydum saolsun kuzenim sıktı yanlışlıkla. bide döve döve bakkala yollayacak bi kardeşim bile yok onun eksikliğini çekiyorum yıllardır tek çocuğum.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bi de biliyosunuz çok saunada kalınırsa pipinin düşmesi olayı var... ne bilmiyo musunuz yoksa?
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 pipi değil de testis için diyolar onu. spermleri öldürüyo diyolar. hatta sperm makinasını da öldürüyo diyolar. hamamlara gitmeyin gençler
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Nexus said: boncuklu tabanca benim gözüme patladıydı 1 milimle körlükten kurtulduydum saolsun kuzenim sıktı yanlışlıkla. bide döve döve bakkala yollayacak bi kardeşim bile yok onun eksikliğini çekiyorum yıllardır tek çocuğum. aga en azından nötr durum kârdasın, benim döve döve göndereceğim bi kardeşim yok, ayrıca döve döve gönderen bi abim var ben ne yapiim hahaha
Öne çıkan mesajlar