fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben de kardeşim yumruk atmıştım 5 6 yaşındayken, kafasını kalorifere çarptı yarıldı bi de dilini ısırdı, kopuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Ben babamı tutup kardeşime attım sonra saunaya girip kalorüferi dilledim. Ne deşiymişiz eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben kardeşimi ayaklarından tutup yüz üstü gelecek şekilde havaya kaldırdım. ellerimin arasından ayakları kaydı, burun üstü yere düştü. olan şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bikere yine tokat salladım kardeşime, ıskalayıp duvara vurdum, parmağım yamuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Abi siz bayağı manyakmışsınız haberimiz yokmuş :) Önce envai çeşit işkence şekli,şimdi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bizde böyle lan, işine gelirse. şaka şaka işine gelmese de böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Eyvah eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bende küçük bi topla annemin gözlügünü anlına saplamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 boncuklu tabancayla arkadaşın gözüne sıkmıştım. birlikte çıkardık boncuğu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 boncuklu tabanca benim gözüme patladıydı 1 milimle körlükten kurtulduydum saolsun kuzenim sıktı yanlışlıkla. bide döve döve bakkala yollayacak bi kardeşim bile yok onun eksikliğini çekiyorum yıllardır tek çocuğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bi de biliyosunuz çok saunada kalınırsa pipinin düşmesi olayı var... ne bilmiyo musunuz yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 pipi değil de testis için diyolar onu. spermleri öldürüyo diyolar. hatta sperm makinasını da öldürüyo diyolar. hamamlara gitmeyin gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Nexus said: boncuklu tabanca benim gözüme patladıydı 1 milimle körlükten kurtulduydum saolsun kuzenim sıktı yanlışlıkla. bide döve döve bakkala yollayacak bi kardeşim bile yok onun eksikliğini çekiyorum yıllardır tek çocuğum. aga en azından nötr durum kârdasın, benim döve döve göndereceğim bi kardeşim yok, ayrıca döve döve gönderen bi abim var ben ne yapiim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar