Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paramecium duy sesimizi!!! Audi a4 s line !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sağ arka stop lambasını kırdık birazcık nereye baktıysak bulamadık bi fiyat "paramecium" özellikle sen söylermisin ne kadar arka stop lambası ?
Mesaj tarihi:
b7 kasa sag arka stop lambasını catlattık .. ama sadece dısındakı plastık sadece onun degısme ımkanı varmıdır ?? lambada herhangibir problem yok ?
Mesaj tarihi:
Selam,

Ümraniye Çakmak Köprüsünün oradaki Fatih Sultan Mehmet sanayi sitesine git. Orada oto 2000'i sor (herkes biliyor). Telefonla arayıp sormuşlar dersin.

2007 A4 B7 kasa için arka sağ stop alacaktık dersin. Telefon fiyatı 80 YTL. Orjinal çıkma parça, yan sanayi değil. Üstüne biraz daha pazarlık falan yaparsın.

Tarifi ise;
İkea'ya gider gibi yapacak, Şile yoluna çıkacaksın. Oradan Tepeüstü kavşağına doğru ilerleyeceksin. Kavşaktan Alemdağ caddesini sağa doğru takip edeceksin. Kavşağın etrafını dönmeyeceksin, sadece sağ ana yolu takip edeceksin yani. E80 çevre yolunun üstünden geçen köprüyü geçeceksin. Köprü sonrası ileride sağa sanayinin tabelası vardır. Oradan gireceksin. Yolu sonuna kadar takip et. Yol bitecek ve aşağı rampa olarak sola kıvrılacaktır. Hemen rampa başındaki tümseğe dikkat et ;)

Rampadan inince devam et. Sağ tarafta tabelasını göreceksin ileride. Bir iş merkezinin alt katıdır. Önünde inşaat vardırve boş bir arazi olacak. Oraya araç park etme, arkana biri park eder, saatlerce sahibini beklersin. O arazinin dışında bir yere bırak aracını.

Haritada ANKAY GURUP yazan yerdir yeri.
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=41.025953,29.120979&spn=0.015152,0.026436&t=h&z=15

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

O tarafı pek bilmiyorum. Bir de İkitelli'de çıkmacı biliyorum ama onun adı ve telefonu yok bende. Yolum düşünce yerini bildiğimden gidip uğruyordum :) Tarif et desen, onu bile yapamam :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
pekı cok tessekur ederım .. siz direk degisime 80 ytl dıyorsunuz dımı ?? dıs plastık kırılınca hepsımı degısır ?? yoksa ustunu degsıtrme ımkanımız warmı ?
Mesaj tarihi:
Kyra said:
pekı cok tessekur ederım .. siz direk degisime 80 ytl dıyorsunuz dımı ?? dıs plastık kırılınca hepsımı degısır ?? yoksa ustunu degsıtrme ımkanımız warmı ?

lan sırf üstü değişirmi onun yürü git.
Mesaj tarihi:
o dediğiniz oto2000 den 80'e aldık taktırdık dediğiniz gibi orjin ama bir süre sonra sanırım hava aldığından buğu yapıyor. =)

"unac" hadi ya bilsem sormazdım zaten tavrına da bittim post mu kasıyosun böyle saçma cevaplarla?
Mesaj tarihi:
stopu sokup fon makinasiyla buguyu aldiktan sonra sicak silikon skin etrafina. 15 dakika falan bekleyip kuruduktan sonra takarsaniz bugu falan yapmaz bi daha.
  • Yeni Oluştur...