Kyra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sağ arka stop lambasını kırdık birazcık nereye baktıysak bulamadık bi fiyat "paramecium" özellikle sen söylermisin ne kadar arka stop lambası ?
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 paramecium sanayide mi calısıyo euahe
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 para bizi diskoya gotur! hangi kasa oldugunu soylemezsen fiyat alamazsin :) bx gibi
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Selam, Hangi kasa peki? B6-B7-B8?!? Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Selam, www.otostart.com (daha parça almak nasip olmadı) www.oto2000.net (bunlardan parça aldım) Saygılar.
Kyra Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 b7 kasa sag arka stop lambasını catlattık .. ama sadece dısındakı plastık sadece onun degısme ımkanı varmıdır ?? lambada herhangibir problem yok ?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 paramecium ne anlar audi den 8-)
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Selam, Ümraniye Çakmak Köprüsünün oradaki Fatih Sultan Mehmet sanayi sitesine git. Orada oto 2000'i sor (herkes biliyor). Telefonla arayıp sormuşlar dersin. 2007 A4 B7 kasa için arka sağ stop alacaktık dersin. Telefon fiyatı 80 YTL. Orjinal çıkma parça, yan sanayi değil. Üstüne biraz daha pazarlık falan yaparsın. Tarifi ise; İkea'ya gider gibi yapacak, Şile yoluna çıkacaksın. Oradan Tepeüstü kavşağına doğru ilerleyeceksin. Kavşaktan Alemdağ caddesini sağa doğru takip edeceksin. Kavşağın etrafını dönmeyeceksin, sadece sağ ana yolu takip edeceksin yani. E80 çevre yolunun üstünden geçen köprüyü geçeceksin. Köprü sonrası ileride sağa sanayinin tabelası vardır. Oradan gireceksin. Yolu sonuna kadar takip et. Yol bitecek ve aşağı rampa olarak sola kıvrılacaktır. Hemen rampa başındaki tümseğe dikkat et ;) Rampadan inince devam et. Sağ tarafta tabelasını göreceksin ileride. Bir iş merkezinin alt katıdır. Önünde inşaat vardırve boş bir arazi olacak. Oraya araç park etme, arkana biri park eder, saatlerce sahibini beklersin. O arazinin dışında bir yere bırak aracını. Haritada ANKAY GURUP yazan yerdir yeri. http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=41.025953,29.120979&spn=0.015152,0.026436&t=h&z=15 Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Selam, BiTcH_oFBaT, yazdım seni kara kaplı motor kapağımın üstüne :P Saygılar.
Kyra Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 pekı maslak oto sanayide bulmam imkansizmı ???
Kyra Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 imkansız demiyeyimde bulabılırmıyım acaba ?
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Selam, O tarafı pek bilmiyorum. Bir de İkitelli'de çıkmacı biliyorum ama onun adı ve telefonu yok bende. Yolum düşünce yerini bildiğimden gidip uğruyordum :) Tarif et desen, onu bile yapamam :P Saygılar.
Kyra Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 pekı cok tessekur ederım .. siz direk degisime 80 ytl dıyorsunuz dımı ?? dıs plastık kırılınca hepsımı degısır ?? yoksa ustunu degsıtrme ımkanımız warmı ?
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Selam, Benim söylediğim komple çünkü o stop grubu yekpare : Saygılar.
Kyra Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 peki deişiriz komple bizde napalım. çok sağol paramecium...
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Selam, Rica ederim :) Saygılar.
unac Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Kyra said: pekı cok tessekur ederım .. siz direk degisime 80 ytl dıyorsunuz dımı ?? dıs plastık kırılınca hepsımı degısır ?? yoksa ustunu degsıtrme ımkanımız warmı ? lan sırf üstü değişirmi onun yürü git.
Kyra Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 o dediğiniz oto2000 den 80'e aldık taktırdık dediğiniz gibi orjin ama bir süre sonra sanırım hava aldığından buğu yapıyor. =) "unac" hadi ya bilsem sormazdım zaten tavrına da bittim post mu kasıyosun böyle saçma cevaplarla?
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 stopu sokup fon makinasiyla buguyu aldiktan sonra sicak silikon skin etrafina. 15 dakika falan bekleyip kuruduktan sonra takarsaniz bugu falan yapmaz bi daha.
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 içinde hava olması yeterli herhangi hava degisiminde bugu yapar o andaki buguyu alsaniz bile
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Selam, Oto 2000'e götürüp göster, değiştirirler. Saygılar.
Öne çıkan mesajlar