Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 final için sql e çalışmam alzim fakat baglanamiyorum bile database engine de server name e bilgisayar adı çıkması gerekiyor ama çıkmyıor.kendim elle giriyorum örneğin thrainesqlexpress şeklinde gene olmuyor sorun nerde bir fikri olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Denetim masasından yönetimsel araçlardaki hizmetlere girersen, orda SQL2005in instance adını görebilmen lazım. Express kurulumlarda sa şifresi verilmediğinden sql authentication ile bağlanmada sorun olabiliyor, windows authentication ile girip sa hesabını yapılandırman gerekebilir, sorunu tam anlayamadım. edit: bilgisayar adı yerine "." ya da "localhost" da yazarak deneyebilirsin. ör: .sqlexpress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 olmuyor ...Microsoft Sql Server ,Error=87 normalde server name kısmında otomatik çıkması gerekiyordu ayda "Browse" dediğimde seçebiliyordum ama bişe çıkıyor browse boş. Hata olarakta , default olarak yapilandirma remote connectiona izin verilmiyor diyor. ayrıca makinamda sql kurarken default kuruyor ,advance olarakta kuruluyormuş fakat bende çıkmıyor setupta ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Servislere gidip yeniden başlat, ilgili SQL instance'ını. SQL express kurdun sanırım, onun advanced kurulumu olmayabilir. Default instance'ın ismi olmaabilir, boş yani. Birden fazla instance olduğundan manage edilemiyo olaiblir. Olmadı kaldırıp tekrar kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kullanıcı adı kısmına login olurken .(nokta) koymayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar