canjovi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ewt var.... AC DC yeni album yapiyo ayrica.... Aerosmith te neyse zaten gelsin diyorum ama iron maiden bana cok extrem kaciyo ..... BLack Sabbath daha bir classic rock o baskada. iste dedigim gibi onun yerine gelebilicek cok daha guzel grouplar var bence ve bircok kisi icinde [signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon [Bu mesaj canjovi tarafından 12 February 2004 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Maiden da gelsin Bodom da gelsin....[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz. Maiden' dan daha iyi müzik yapanlar olabilir ancak sahne perfomansı olarak Maiden dünyanın sayılı gruplarından biri. Tersini iddia ediyorsanız şiddetle Rock in Rio' yu izlemenizi öneririm.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 @manukyan: evet gelio. biletix'de de gördüm.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 EVEEEEEETTTT GELMELİ KESİNLİKLE AMA NERDEEEE...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 gelmesb ben izledm maiden ı onun yerine pantera gelsin..:D direk Linç böle ben asbdsa[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 iron maiden sahnede gerçekten güzel şovlarla canlılıkla dark tranquility de öyle yaşanıyor harbiden ama mesela hemen hemen türkiyeye gelen tüm grpların konserine gittim bu canlı havayı hiç birinde görmedim diyebilirim sanırım bazılarının düzgün gp demek istediğide bu havayı yaşatabilen grplar olsa gerek ayrıca dream theater filan bir barda yada evde dinlebilecek grptur ama konserine gidip coşulacak bir yanını göremiyorum ben birde ortam önemli bana kalırsa bu tarz grpların konserleri kapalı alanda müthiş oluyor (mesela dark tranq.) genede her grp gelsin türkiyeye ki yabancı müzisyenlerin hepsi gelsin(en azından metal grpları geliyor turneye pop müzik alternatif müzik yapan hiç kimse gelmiyor)[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar