Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron maiden istanbul'a gelsin diyenler lutfen bir cevap yazsın...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Deli333, Black Sabbath sever misin?[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 09 February 2004 15:12 tarihinde demiş ki:
gelsin deyince gelicek mi ?
[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Gelsin tabi ben hiç izleyemedim iron maiden'ı...

Dio Amca da gelsin. Doyamadım adamın enerjisine![signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Mesaj tarihi:
böyle grupların ülkemize gelmeme sebebi organizatörlerizin başarısızlığı değil orjinal cd satışlarının azlığıdır.adamlar Türkiye yi bi pazar olarak görmüyo ki niye gelsin?kopya cdnin önüne gecilmezse kimseyi Türkiye ye getiremeyiz[signature][hline]RareBee
Mesaj tarihi:
Hazır İstanbula gelmısken Konya'ya da gelsin onlara Etliekmek Sölerim :-P :D[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
Iron Maiden dan once bin tane daha group gelse daha guzel olur ayrica.... black sabbath. Iron m ayni muzigi kesikle yapmiyo ! black sabbath de severm ...... iron maiden sevmiyorum
edit: buraya yazilicak birsey degildi gibi geldi bana ozur buyuzden .... cunku gelsin mi gelsin tabi neden olmasin ama bence daha guzellerid de gelebilirdi
[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson
"Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon

[Bu mesaj canjovi tarafından 11 February 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gelse de gelmese de beni kasmaz kesinlikle para bulamayıp gidemem konserlerine. gidenlerede kıl olurum acayip.ah parasızlık gözün kör olsun e mi?[signature][hline]die die my darling....
geber galtak :p
Mesaj tarihi:
said:
canjovi, 11 February 2004 03:07 tarihinde demiş ki:
Iron Maiden dan once bin tane daha group gelse daha guzel olur ayrica.... black sabbath. Iron m ayni muzigi kesikle yapmiyo ! black sabbath de severm ...... iron maiden sevmiyorum
edit: buraya yazilicak birsey degildi gibi geldi bana ozur buyuzden .... cunku gelsin mi gelsin tabi neden olmasin ama bence daha guzellerid de gelebilirdi

heee bon jovi falan gelsin dimi bebek...
yaw buraya yazılcak şey değil aslındada neyse özür ya[signature][hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk
Anti-Chemical
Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 11 February 2004 17:15 tarihinde demiş ki:
Bu arada metal sux diyen arkadaşa Dalai - Lama dan zeka diliyorum.

+1[signature][hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk
Anti-Chemical
Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Mesaj tarihi:
gelsin diyim belki gelir :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
valla gelse ağlarım herhalde sevinçten baya bi
sonra konserden 2-3 gün önce gidip oraya camp kurarım..

Ayrıca black sabath dağılmadı mı?

Ozzy osbourne olmasın o?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
Dextra, 11 February 2004 14:47 tarihinde demiş ki:
jethro tull da geliyo mayısta.

inanmam[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 11 February 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
said:
canjovi, 11 February 2004 03:07 tarihinde demiş ki:

heee bon jovi falan gelsin dimi bebek...
yaw buraya yazılcak şey değil aslındada neyse özür ya

Hayir Bon Jovi de gelmsin zaten gordum onlari merak etme..... iron Maiden daha bin tane daha super group gele bilir daha cok kisi gider hem...... Rolling Sontes , Ac Dc ,Black Sabbath ,Jethro tull .....

zaten ben bon jovi gordum kanada u2 da ... rolling stoneda merak etmesen.[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson
Mesaj tarihi:
Burda kimse Iron Maiden'ın kalitesini tartışmasın... Şimdi yazdırmayın bana gelmişini geçmişini. Var mı 78 den beri hala müzik yapan bir gurup ??? Gelsin tabi... Ama gelmiyor, bunun nedeni açık. Hem türkiyede orjinal cd satışı çok az, hem de organizatörler...
Mesaj tarihi:
ewt var guzelim.........[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson
Mesaj tarihi:
250.000 kişiye konser veren var mı ? Hala turne yapan var mı ? Yeni albüm hazırlıklarında olan var mı ? Bu yaşlarına rağmen hala dünyayı dolaşan var mı ? Sidik yarışına soktunuz beni ya...
  • Yeni Oluştur...