LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Deli333, Black Sabbath sever misin?[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Arthur_HellsFire, 09 February 2004 15:12 tarihinde demiş ki: gelsin deyince gelicek mi ? [signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Yazdım[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Arthur_HellsFire, 09 February 2004 15:12 tarihinde demiş ki: gelsin deyince gelicek mi ? +1[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 40 kere söylersek kimbilir belki olur. :) Gelsin, gelsin...[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Gelsin tabi ben hiç izleyemedim iron maiden'ı... Dio Amca da gelsin. Doyamadım adamın enerjisine![signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 böyle grupların ülkemize gelmeme sebebi organizatörlerizin başarısızlığı değil orjinal cd satışlarının azlığıdır.adamlar Türkiye yi bi pazar olarak görmüyo ki niye gelsin?kopya cdnin önüne gecilmezse kimseyi Türkiye ye getiremeyiz[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 niye gelmesin ki? rolling stones geldi alisamiyende konser werdi 10000ler gitti iron maiden nie gelmesin?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Hazır İstanbula gelmısken Konya'ya da gelsin onlara Etliekmek Sölerim :-P :D[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Iron Maiden dan once bin tane daha group gelse daha guzel olur ayrica.... black sabbath. Iron m ayni muzigi kesikle yapmiyo ! black sabbath de severm ...... iron maiden sevmiyorum edit: buraya yazilicak birsey degildi gibi geldi bana ozur buyuzden .... cunku gelsin mi gelsin tabi neden olmasin ama bence daha guzellerid de gelebilirdi [signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon [Bu mesaj canjovi tarafından 11 February 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 gelse de gelmese de beni kasmaz kesinlikle para bulamayıp gidemem konserlerine. gidenlerede kıl olurum acayip.ah parasızlık gözün kör olsun e mi?[signature][hline]die die my darling.... geber galtak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 jethro tull da geliyo mayısta.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: canjovi, 11 February 2004 03:07 tarihinde demiş ki: Iron Maiden dan once bin tane daha group gelse daha guzel olur ayrica.... black sabbath. Iron m ayni muzigi kesikle yapmiyo ! black sabbath de severm ...... iron maiden sevmiyorum edit: buraya yazilicak birsey degildi gibi geldi bana ozur buyuzden .... cunku gelsin mi gelsin tabi neden olmasin ama bence daha guzellerid de gelebilirdi heee bon jovi falan gelsin dimi bebek... yaw buraya yazılcak şey değil aslındada neyse özür ya[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Therapy yine geliyor bu arada. Ayrıca Stratovarius da geldi.Sentenced da geldi. Gelen çok. Myslovitz geliyor mesela. Bu arada metal sux diyen arkadaşa Dalai - Lama dan zeka diliyorum.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Alexi_Septimus, 11 February 2004 17:15 tarihinde demiş ki: Bu arada metal sux diyen arkadaşa Dalai - Lama dan zeka diliyorum. +1[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 gelsin diyim belki gelir :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MannarGray Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Gelsin istiyorum güzel biraz :rock: yaparız gönlümüz açılır :D:P[signature][hline]Mannar Gray Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: LeftF13LD, 09 February 2004 23:30 tarihinde demiş ki: Deli333, Black Sabbath sever misin? sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Sentenced bi daha gelsin!!!!! size ne kadar istediğimi anlatamam :))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 valla gelse ağlarım herhalde sevinçten baya bi sonra konserden 2-3 gün önce gidip oraya camp kurarım.. Ayrıca black sabath dağılmadı mı? Ozzy osbourne olmasın o?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Dextra, 11 February 2004 14:47 tarihinde demiş ki: jethro tull da geliyo mayısta. inanmam[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Natural_Jedi, 11 February 2004 16:42 tarihinde demiş ki: said: canjovi, 11 February 2004 03:07 tarihinde demiş ki: Iron Maiden dan once bin tane daha group gelse daha guzel olur ayrica.... black sabbath. Iron m ayni muzigi kesikle yapmiyo ! black sabbath de severm ...... iron maiden sevmiyorum edit: buraya yazilicak birsey degildi gibi geldi bana ozur buyuzden .... cunku gelsin mi gelsin tabi neden olmasin ama bence daha guzellerid de gelebilirdi heee bon jovi falan gelsin dimi bebek... yaw buraya yazılcak şey değil aslındada neyse özür ya Hayir Bon Jovi de gelmsin zaten gordum onlari merak etme..... iron Maiden daha bin tane daha super group gele bilir daha cok kisi gider hem...... Rolling Sontes , Ac Dc ,Black Sabbath ,Jethro tull ..... zaten ben bon jovi gordum kanada u2 da ... rolling stoneda merak etmesen.[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Burda kimse Iron Maiden'ın kalitesini tartışmasın... Şimdi yazdırmayın bana gelmişini geçmişini. Var mı 78 den beri hala müzik yapan bir gurup ??? Gelsin tabi... Ama gelmiyor, bunun nedeni açık. Hem türkiyede orjinal cd satışı çok az, hem de organizatörler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ewt var guzelim.........[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 250.000 kişiye konser veren var mı ? Hala turne yapan var mı ? Yeni albüm hazırlıklarında olan var mı ? Bu yaşlarına rağmen hala dünyayı dolaşan var mı ? Sidik yarışına soktunuz beni ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar