Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Yaptıgım basitçe html sitesine iletişim formu koymak istedim. kolay bişeyle rbuldum dw de editledim kendi kafama göre duzenleyıp ayarladım herşeyi. fakat sorun şurda; ben bunu böle direk beleş siteye koysam bu script çalışıcakmı.? database ayarları lazım gelir gibi geldi bana ki o işten hiç anlamıyorum? çünkü yazdıgın msjı mail olarak istediğim maile yolluyor falan... lazımmıdır ki nedir bunun olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 scriptin kendine bağlı olan bir şey o database gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yolladiği maillerin bir kopyasını da databasede tutacaksa, gerekir tabii ki. Aksi halde, yok gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 <?php $to = "[email protected]"; $subject = "ziyaretçi msjı"; $email = $_REQUEST[´email´] ; $message = $_REQUEST[´message´] ; $headers = "From: $email"; $sent = mail($to, $subject, $message, $headers) ; if($sent) {print "mail gönderme başarılı"; } else {print "mail gönderilemedi"; } ?> olayın özü şu sanırsam. bundada saklıcak bişey ben göremedim. ki anlamam zaten. gerekmiyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar